A Megasztár zsűritagja emlékezetkiesést kapott: 15 évre konkrétan nem emlékszem

Papp Szabi lesz a visszatérő Megasztár zsűrijének egyik tagja, megdöbbentő dolgot árult el a fiatalságáról.

2024. július 12., 11:50

Szerző:

Papp Szabi volt a héten a TV2 Titkok című interjúműsor eheti vendége, és a Sztárban sztár eddigi, illetve a Megasztár jövőbeni zsűritagja elárulja, mennyire komolyan gondolta annak idején a rocksztárkodást.

A Supernem után a Megasztár a jövő

A Megasztár már csak azért is jól jön most Papp Szabinak, mert az interjúban említi, hogy megszűnik a Supernem, azaz a zenekar, amivel híres lett az ezredforduló után. A zenész hozzáteszi az alább megtekinthető interjúban, hogy például arra sem emlékszik, hogy melyik évben indultak, de 2001 vagy 2002 körül lehetett.

Arra a kérdésre, hogy volt-e olyan őrültség a fiatalságában, amit utólag megbánt, így válaszol, amikor Kiss Ramóna másodszor teszi fel a kérdést:

„Én tele vagyok olyan, a múltban elkövetett dolgokkal, amik miatt a mai napig néha embriópózba összehúzom magam a takaró alatt és szépen, tudatosan próbálom kinyújtani a végtagjaimat, hogy azért aludjak is valamit. Hát persze, mindenki tele van ilyenekkel. De azért hagyjuk, mert ezek nem kedves sztorik, mert én harminc évet nagyon megnyomtam az életemben. De tényleg nagyon. A felszínen maradtam, túléltem, örülök, hogy túléltem, és ezt most viccen kívül mondom, mind mentálisan, mind konkrétan fizikálisan. Mert mi ezt nagyon keményen műveltük, a zenét és ami ehhez kapcsolódik, mindent tulajdonképpen. Nyilván itt az ember követ el olyan dolgokat, amire nem szívesen emlékszik vissza. Tudom, hogy ez a műsor a titkokra épül, de nekem nincsenek titkaim – hogy a röhögés tárgyát képezze, én tizenöt évre nem is emlékszem konkrétan.”

Papp Szabi hozzáteszi, hogy nem egyik pillanatról a másikra hagyott fel a rocksztáros életmóddal, bármit is kell ez alatt érteni, hanem fokozatosan, ahogy ő fogalmaz „épült le” az életének ez a vad része, ami végül oda vezetett, hogy a Supernem tavaly nyáron adott 5 búcsúkoncertet, és a zenekar úgy döntött, hogy ezzel vége az együttesnek.

Papp Szabi a családjáról

A párjáról, gyerekeiről a következőket árulja el:

„Nyilvánvaló volt az is, hogy nekünk gyerekeink is lesznek és akkor tényleg eljutottunk arra a pontra, hogy az évekig tartó bulizásokból elég volt, és tudatosan visszavettünk ebből, mert nem adott semmi újat. Persze ez egy zenésznek nehéz, munkahelyi ártalom, hogy úgy mondjam. Meglát valaki, és azt mondja, ó, ott a Papp Szabi, akkor igyunk egyet. De eljutottam arra a pontra, hogy ami nem érdekel, azt már nem csinálom. Szóval abbahagytuk a nagyüzemi részét és szülők lettünk, csodálatos érzés. Natasa már 11, Viktor 9 éves, nagyon szeretek családapa lenni, imádom az életünket.”

Itt találja a teljes interjút.

(Kiemelt kép: a TV2 hivatalos Instagramja)