Elhagyná az országot Lagzi Lajcsi? Ide költözne a zenész a szabadulása után

Lagzi Lajcsinak nagy tervei vannak.

2024. július 31., 06:37

Szerző:

14 hónap börtönbüntetés után Lagzi Lajcsi sok mindenen elgondolkodott. A zenész például azt is fontolgatja, hogy amikor vége a reintegrációs őrizetének akkor külföldre költözne. Ez azt jelenti, hogy a mulatóssztár már otthon van, de szigorú szabályokat kell betartania.

„Meg kellett találnom önmagam, és én egy másik önmagamra bukkantam. Most nagyon jól vagyok ebben az új világomban, amihez hozzásegített ez a tizennégy hónap”

– nyilatkozta Lagzi Lajcsi Hajdú Péternek, amit a story.hu idézett. 

„Mindenben megváltoztam. A fontossági sorrend teljesen átalakult. Más céljaim vannak. Például egyáltalán nem fontos már, milyen márkájú vagy milyen hosszú az autóm. Abban is biztos vagyok, hogy már nem szeretnék Budapesten élni. Amikor ennek az egésznek vége, lehet, hogy egy tengerparti vagy egy tóparti, külföldi otthon után nézek, örökre megtartva a jelenlegi otthonomat is.” 

Lagzi Lajcsi lánya, Galambos Boglárka a Palikék világa by Manna című műsorban beszélt a szüleiről. A fiatal divattervező elárulta, hogy az elmúlt évek eseményei ellenére is ugyanúgy felnéz a szüleire a mai napig:

„Azt az érzést senkinek nem kívánom, hogy úgy ér haza az iskolából, hogy nincsenek otthon a szülei, és nem is tudja, mikor jönnek haza. Tizennégy voltam. Derült égből villámcsapás volt, ugyanakkor az én büszkeségemet nem törte ketté egy ilyen helyzet. Attól még ugyanúgy felnézek rájuk. Egy csapat lettünk, ez keményen összehozott minket. Az érzések maradtak meg. Nekünk nagyon gyorsan kellett felnőnünk. Alapból olyan nevelést kaptunk, hogy felnőttként kezeltek minket, de ez volt az a helyzet, amely követelte tőlünk, hogy helytálljunk, és azt csináljuk, ami nekünk a dolgunk volt akkor. Nehéz volt, de nem volt más választásunk."

 

(Kiemelt kép: Hajdú Péter - Frizbi)