Lagzi Lajcsi lánya megszólalt a szülei őrizetbe vételéről: „Attól még ugyanúgy felnézek rájuk”

Lagzi Lajcsi lánya őszinte vallomást tett. 

2024. július 30., 07:39

Szerző:

Lagzi Lajcsi lánya, Galambos Boglárka a Palikék világa by Manna című műsorban beszélt a szüleiről. A fiatal divattervező elárulta, hogy az elmúlt évek eseményei ellenére is ugyanúgy felnéz a szüleire a mai napig. A zenész házi őrizetben folytatja tovább a rá kiszabott büntetést. 

Galambos Boglárka a beszélgetés során kitért arra is, miért szakított a nála 29 évvel idősebb Csipak Péterrel:

„A szerelmi életemet igyekeztem mindig diszkréten kezelni, ami most – sajnos – nem sikerült. Ez most nem volt annyira kivitelezhető. Péterrel fél évig voltunk együtt, és a legnagyobb tisztelettel gondolok rá. Nagyon sok mindenben segített nekem. Semmi rosszat nem tudok és nem is akarok róla mondani. Ebben a kapcsolatban most, ezekben a körülményekben és ebben az időszakban ennyi volt, és szerintem ebben egyet is értünk mind a ketten”

 – nyilatkozta Galambos Boglárka, amit a Blikk szúrt ki. 

A divattervező pedig a szüleivel kapcsolatban is vallott, valamint arról, hogyan élte meg, amikor az édesanyját és az édesapját 10 évvel ezelőtt őrizetbe vették: 

„Azt az érzést senkinek nem kívánom, hogy úgy ér haza az iskolából, hogy nincsenek otthon a szülei, és nem is tudja, mikor jönnek haza. Tizennégy voltam. Derült égből villámcsapás volt, ugyanakkor az én büszkeségemet nem törte ketté egy ilyen helyzet. Attól még ugyanúgy felnézek rájuk. Egy csapat lettünk, ez keményen összehozott minket. Az érzések maradtak meg. Nekünk nagyon gyorsan kellett felnőnünk. Alapból olyan nevelést kaptunk, hogy felnőttként kezeltek minket, de ez volt az a helyzet, amely követelte tőlünk, hogy helytálljunk, és azt csináljuk, ami nekünk a dolgunk volt akkor. Nehéz volt, de nem volt más választásunk."

Galambos Boglárka azt sajnálja azonban, hogy az édesapja, Galambos Lajos egész életében dolgozott, hogy maradandót alkosson, valamint előtérbe helyezte azt mindig, hogy a családjának mindent megadjon, de a megítélése most mégis rossz. A divattervező ezt igazságtalannak gondolja.

https://www.youtube.com/watch?v=T0bQYLvYXEY&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fpulsembed.eu%2F&source_ve_path=MjM4NTE

(Kiemelt kép: Palikék világa by Manna)