Kunovics Katinka elárulta, miért nem tudtak tovább Tenerifén maradni, visszaköltözik a család Magyarországra

A Romantic együttesből ismert Kunovics Katinka egy évet töltött kint Tenerifén, de mégsem maradnak tovább.

2024. szeptember 26., 08:58

Szerző:

Májusban árulta el Kunovics Katinka, hogy már egy ideje Tenerifén él, sőt, férjhez is ment. A család azonban most hazaköltözik, erről ír a Story magazin legfrissebb száma illetve honlapja.

Kunovics Katinka Tenerifén dolgozott

Kunovics Katinka és Albert Zoltán a Kanári-szigeteken dolgozott eddig, és májusban Kunovics Katinka gyermeke is csatlakozott hozzájuk.

„A lányom majd a tanév végén jön utánunk, a szeptembert pedig kint kezdi egy spanyol–angol két tannyelvű iskolában”

– mondta akkor a Romantic egykori tagja, akinek az instagramos bemutatkozásában az áll, hogy

„zongora tanár” (sic!),

amiből arra következtethetünk, hogy zongoratanárként dolgozhatott kint a Kanári-szigeteken, ahol egyébként már egy nagyobb magyar közösség létezik. Rohamosan megnőtt ugyanis azoknak a magyaroknak a száma, akik az elmúlt években lakást vásároltak a Kanári-szigeteken, azon belül is főleg a turizmus miatt egyre élhetetlenebb Tenerifén. Az időjárás, a nyugalom és az elfogadó társadalom mellett a legtöbben befektetési szemponttal magyarázzák a jelenséget – írta meg a Hvg. 

Kunovics Katinka már két hete itthon

„Szerencsére a lányomat nem írattam ki a budapesti iskolájából, de így is két héttel később tudta csak megkezdeni az ötödik osztályt. Az igazgató és az osztályfőnöke megértőek voltak”

– mondja most Kunovics Katinka arról, hogy az iskolakezdés szempontjából valamivel az utolsó pillanat után döntöttek úgy, hogy mégis hazatérnek Magyarországra.

Kunovics Katinka elárulja, hogy elsősorban a honvágy volt az, ami arra indította őket, hogy térjenek haza:

„Én korábban dolgoztam külföldön, például óceánjáró hajón nyolc hónapig, akkor nem, de most nagyon honvágyam volt. Talán a korral jár, hiányzott az itthoni élet, a barátaim, rokonok… De a legfőbb ok, hogy nem vagyok csalódott, az az, hogy anya vagyok. Egy anyának pedig az a dolga, hogy a gyermeke érdekét nézze, ezért egy cseppet sem bánom a történteket.”

Így viszont most újra kell építeni a család életét Magyarországon... Vagyis Kunovics Katinka férje mégsem itthon fog dolgozni:

„Zoli megy vissza hajóra zenélni, kapcsolatunk alatt többször volt már, hozzászoktunk, tudjuk, mivel jár, és tudjuk, miért vállaljuk. Én pedig, bár néha vannak Romantic-koncertek, munkát keresek. Tudok énekelni, gépelni, és beszélek angolul, valami majd csak adódik.”

(Kiemelt kép: TV2/Ázsia Expressz)