Solti Ádám életében nagy változás állt be, ismerősei nem értik a viselkedését

Solti Ádám és Bernadett a gyermekükkel hazaköltöztek Magyarországra, de most fontos dolog derült ki a színész első fiáról is.

2023. október 19., 11:36

Szerző:

Solti Ádám és Bernadett kapcsolatának történetét a TV2 alábbi videója foglalja össze: a Barátok köztből ismert színész összejött egy rajongójával, akinek gyereke is született tőle. Solti Ádám közben végig nős volt, és amikor a viszonyra fény derült, felesége kitartott a színész mellett.

Soltiék külföldre költöztek a botrány kipattanása után és sokáig próbálkoztak lombikbébivel. Végül sikerrel jártak: első közös gyermekük idén júliusban született meg. A család hazaköltözött Magyarországra, Solti Ádám jelenleg színészi pályáját is folytatta, de közben fogtechnikusként dolgozik.

Korábban is volt arról tudósítás, hogy a szeretői viszonyból született kisfiúval nincs kapcsolata Solti Ádámnak, és ebben most egy nagy fordulat ellenére sincs változás. A volt szerető és a gyermek eddig Kecskeméten éltek, de az anyuka és három éves kisfiú most felköltöztek Budapestre, így nem lenne fizikai akadálya annak, hogy az apuka látogassa első gyermekét.

Ezzel kapcsolatban a Blikk számára nyilatkozott a család egy közeli ismerőse. Többek között a következőket mondta Solti Ádám kapcsolatáról első gyermekével:

„továbbra sem próbál vele kapcsolatba lépni, csak a másik fiával törődik.”

Az informátor azt mondja, a kisfiú már óvodába jár, és nem érti Solti Ádám viselkedését:

„nagyon szép, értelmes okos, aranyos kisfiú, nem értem, miért nem akar vele megismerkedni az apukája.”

(Kiemelt kép: TV2/Tények Plusz)