Kulcsár Edina drámai bejelentést tett: hatalmas mérföldkő ez az életében

Kulcsár Edina már nem a régi – ezt sem az Instagramon jelentette be.

2022. november 5., 10:23

Szerző:

Kulcsár Edina a Blikknek nyilatkozott a Párharc című műsor kapcsán, amiből ugye nemrégiben estek ki szerelmével, Varga Márkkal, azaz G.w.M-mel együtt. A pár most babát vár, és a rappernek egyébként is megvannak a maga elképzelései arról, hogy az ő élettársa mennyit dolgozzon, így Kulcsár Edina megerősíti, hogy a jövőben kevesebbet fog szerepelni. Az egykori szépségkirálynő hozzáteszi, hogy bár évekig roppant aktív volt influenszerként, ezentúl a közösségi médiában is kevesebb posztot fog megjelentetni.

Az interjú egyik részében azonban még az előző kapcsolatáról is elárul egy fontosat, ami hatalmas mérföldkövet jelent az életében:

„így, hogy már a házasságom jogilag is véget ért, és végleg le tudtam zárni a múltat, csak Márkra és a családunkra szeretnék koncentrálni. Ő, a gyerekeim és a születendő babánk a legfontosabb”

Kulcsár Edina tehát megerősíti, hogy most már hivatalosan is elvált első két gyermeke apjától, Csutitól. Az biztos, hogy ez már önmagában is változás korábbi önmagához képest – anno valószínűleg erről is azonnal beszámolt volna egy posztban az Instagramon.

Hogy a válással párhuzamosan bejelentett visszavonulása mit jelent majd a gyakorlatban, azt meglátjuk, de az biztos, hogy G.w.M előző párja teljesen feladta a karrierjét, amikor a rapperrel összekerült, pedig Nagy Melanie nem egy influenszer volt előtte.

(Kiemelt kép: Kunos Attila – dfp.hu)