Köllő Babett megdöbbentő dolgot árult el a Feleségek luxuskivitelben című műsorról

Köllő Babett szerint a nézők valamit teljesen félreértettek.

2022. április 21., 16:25

Szerző:

A TV2-n futó Mokka ma reggeli adásában adott interjút Köllő Babett, ahol elárulta, hogy megváltozott szabályokkal tér vissza hamarosan a képernyőre a Drágám, add az életed! című műsor, amelynek Till Attila partnereként ő lesz a háziasszonya. A műsorvezetői babérokra törő színésznő a beszélgetés során lerántotta a leplet az őt híressé tevő Feleségek luxus kivitelben című realityről is, amiről elárulta, hogy az egész csak egy vicc volt. 

Köllő Babett bár első sorban azért ment a Mokkába, hogy a Drágám, add az életed! idén műsorra kerülő új évadáról beszéljen, végül elárulta, hogy a reality amiben az egész ország megismerhette csak egy vicc volt, és valójában nem is szokta szórni a pénzt, sőt!

„Én mindenből viccet csinálok. Amikor bekerültem ebbe a realitybe, amivel ismertté váltam, az elejétől kezdve azt gondoltam, hogy ezt érteni fogják majd az emberek, hogy ez egy jó poén. És nem értették, pedig mi annak szántuk”

– mesélte Babett utalva a Feleségek luxuskivitelben című sorozatra, majd hozzátette, számára mindig is fontos volt, hogy ő maga is pénz keressen és még csak fel se merülhessen, hogy párjától függene.

Ez történt a Feleségek luxuskivitelben sztárjaival:

Megdöbbentő fotók: kockahasúra gyúrta magát a Feleségek luxuskivitelben üzletasszonya

Vasvári Vivien különleges mozifilmben debütál színésznőként

Csősz Bogi őszintén vallott az életéről Hajdú Péternek

(Kiemelt kép: dfp.hu)