Nem hiszi el, ki lett a TV2 új műsorvezetője

Visszatér egy régi, közkedvelt műsor a TV2-re, új műsorvezetőkkel!

2022. március 16., 10:43

Szerző:

A TV2-re visszatér az egyik régebbi, de nagy népszerűségnek örvendő műsor, a Drágám, add az életed! – jelentette be a SorozatWiki-nek adott interjúban a TV2 Csoport programigazgatója, Fischer Gábor. Azt is elárulta, hogy nemcsak a produkció változik meg, hanem a műsorvezetők is.

A Drágám, add az életed! egyébként egy német műsor licensze alapján készül, amely tulajdonképpen egy vetélkedő, amiben különböző sztárpárok tagjai licitálnak arra, hogy párjuk mennyire lehet képes megcsinálni az adott feladatot. Akire a legtöbb tét érkezik, az teszi próbára magát a feladatban. A produkció férfi műsorvezetője az első évadban Majka, a másodikban Till Attila, a harmadikban pedig Csonka András volt, a női műsorvezető pedig mindhárom évad során Ábel Anita.

Fischer Gábor szerint a műsor teljesen más lesz, mint amit megszokhatott a közönség.

„Tavasszal visszatér a Drágám, add az életed megújult műsorvezető-párossal. Az új házigazdák Till Attila és Köllő Babett lesznek. A produkció teljesen más lesz, mint korábban, az egész formátumot megújítottuk”

– jelentette be a programigazgató, aki arról is beszélt, hogy a csatorna nagy sikerű kaland-realityje, az Ázsia Expressz is új útvonalra költözik a harmadik évadra.

A Feleségek luxuskivitelben című műsorból ismertté vált Köllő Babett, a Sztárban sztár ítészeként, és a Sztárban sztár leszek! mentoraként jelent meg a TV2-n, a 43 éves színésznőnek azonban nagy álma volt, hogy műsorvezető lehessen.

Műsorvezetőcserék a vezető csatornáknál:

Az RTL Klub bejelentette, ki lesz új, nagyszabású show-juk műsorvezetője

Az Exatlon új műsorvezetője, Monoki Lehel kapott hideget-meleget a nézőktől

(Kiemelt kép: dfp.hu)