Köllő Babett sikertelen terhessége után drasztikus döntést hozott

Fontos dologra ébredt rá.

2021. augusztus 12., 15:46

Szerző:

Köllő Babett az Y Generáció Diákszövetkezet Youtbe-csatornájának vendégeként mesélt életének fájdalmas időszakáról – szúrta ki a Bors, amikor elvesztette a kisbabáját. A történtek hatására drámai döntést hozott, ami végül meghozta számára az áttörést a karrierjében.

A Feleségek luxuskivitelben című realityvel ismertté vált színésznő pályatársaival szemben viszonylag későn, 38 évesen futott be, és bár előtte is játszott színházban, sokan nem tudták róla, hogy valójában színésznő.

„Mindenkinek eljön az ideje, én álltam szépen a sorban és láttam, ahogy a kollégáim húznak el mellettem és lesznek iszonyatosan ismertek... Tudtam belül, hogy ez velem is egyszer meg fog történni”

– mesélte a videóban, majd arra is rátért, mi volt az a fordulópont az életében, ami miatt mégis megérkezett a várva várt siker.

„Volt egy törés az életemben, 34-35 éves lehettem és volt egy sikertelen terhességem. Utána leültem magammal, elkezdtem azon gondolkodni, hogy nem jó az irány, mit akarhatnak tőlem. Addig gyakorlatilag csak a családom volt, és akkor azt mondtam, ha föntről nem azt mondják, hogy nekem sokgyerekes anyukának kell lennem, nézzük meg, hogy meddig jutok el a karrierben. Megmondtam a férjemnek, hogy kérek tőle két évet, és körbenéztem, hogy mit kéne máshogy csinálnom. 25 éve játszom színházban, tehát nekem valami filmes vagy tévés dolog kell ahhoz, hogy észrevegyenek. És akkor jött ez a reality az életembe viszonylag hamar. Tehát én egy döntést hoztam ott, hogy szeretnék máshogy élni”

– nyilatkozta a 42 éves színésznő, majd hozzátette, másfél éve, amikor elkezdődött a koronavírusjárvány, úgy döntött, csak olyan munkákat vállal el a továbbiakban, amik karrierjét a kitűzött célja felé lendítik. 

(Kiemelt kép: dfp.hu)