Megdöbbentő, milyen luxusban él Csősz Bogi: otthonában 12 fős személyzet szolgálja ki

A milliárdos feleségnek nem kell a ház körüli teendőkkel bajlódnia.

2021. október 29., 12:58

Szerző:

Csősz Bogi fényűző életébe már a Feleségek Luxuskivitelben című realityben is betekintést engedett, most azonban a Life TV-n futó Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban a Bors információi szerint azt is elárulta, egy egész focicsapatnyi személyzet szolgálja ki őt, és milliárdos férjét a mindennapokban.

Az Isztambulban élő színésznő még 2010-ben ment feleségül Törökország egyik leggazdagabb vállalkozójához, Burak Taluhoz, akivel egy tengerre néző, 1400 négyzetméteres villában élnek. Persze ez semmiben sem hasonlít egy átlagember életéhez, mindennapjaihoz, többek között erről faggatta a ma már inkább üzletasszonyként tevékenykedő Bogit Hajdú Péter. A milliárdos feleség azt is elárulta, hogy pontosan hány fős személyzet szolgálja ki őket nap mint nap.

„Van négy biztonsági ember, a sofőrök, a személyzet, akik ellátják a házat, a kertész, ők szinte családtagok. Ott laknak a házban, de ha haza akarnak menni mondjuk hétvégére, akkor bármikor mehetnek. Ha én nem lennék, akkor is lennének, ilyen a férjem családja”

– magyarázta Csősz Bogi, aki állítása szerint soha nem főzött még vacsorát, az ételt a séf teszi az asztalra.

A manapság inkább produceri teendőivel elfoglalt üzletasszony azt is elárulta, hogy önállóan is igen sikeres az üzleti életben, és ha minden a tervei szerint alakul, jövőre már ő maga is milliárdosnak mondhatja magát.

„Piacokon mozgok, van tőzsdei rész, van ingatlan, festményeket vásárolok, aranyban vagy gyémántban is gondolkodom, a médiában is dolgozom… Mindig is büszke voltam arra, hogy soha nem kértem. Én nem szeretek kérni. Az a típus vagyok, aki így nőtt fel. A saját üzleteimmel ha minden jól megy, meg lesz az a realizált összeg, ami azt jelenti, hogy milliárdos leszek”

– vallotta be a műsorban Csősz Bogi.