Csiszár István a családját áldozta be a Sztárban sztár leszek! győzelméért

Hetekig nem látta feleségét és 9 hónapos kislányát Csiszár István, a Sztárban sztár leszek! győztese.

2021. november 23., 12:00

Szerző:

Csiszár István, Majka versenyzője, többhetes küzdelem után vasárnap megnyerte a Sztárban sztár leszek! című műsort és ezzel 2021 legsokoldalúbb énekese lett. A sok munka és befektetett energia tehát meghozta számára a sikert, ehhez azonban a családjától kellett elvennie az időt. A műsor ideje alatt alig látta feleségét és 9 hónapos kislányát.

Az eredeti szakmáját tekintve színészként tevékenykedő Csiszár István, a nyolc hetes verseny során kiegyensúlyozott, jó teljesítményt nyújtott, így senki számára nem okozott nagy meglepetést, hogy megnyerte a Sztárban sztár leszek! műsorát. A sikernek azonban megvolt az ára, ugyanis felesége, Bettina és kislánya, Valentina egy hónapig csak a képernyőn keresztül láthatta Csiszit. A 43 éves színész-énekesnek azért kellett nélkülöznie szeretteit, mert az október végén keletkezett tűz miatt kénytelenek voltak elhagyni monori családi házukat, és Sopronba költözni. Az épület akkor gyulladt ki, amikor Csiszár István éppen a színpadon állt.

„Amíg én azon a pár héttel ezelőtti vasárnapon Korda Gyuri bácsiként álltam a színpadon, tűz ütött ki a kamránkban, amely hazavágta az egész elektromos hálózatot. Múlt hét csütörtökre tudták helyreállítani a rendszert, csak mostantól van fűtés és villany a házban. Ez idő alatt a feleségem és a kislányom Sopronban volt a felségem édesanyjánál, és mivel nekem a műsorban egyre több feladatom lett, az első időszakban meglévő szabadnapok szépen lassan eltűntek, így a tűz óta egyetlen egyszer tudtam velük találkozni, amikor egy szombaton sikerült elutaznom hozzájuk”

– nyilatkozta az énekes a Blikknek, majd hozzátette, rendkívül hálás a feleségének, amiért mindenben támogatta a műsor alatt. Csiszár István Instagram-oldalán osztotta meg a megható pillanatot, amikor a Sztárban sztár leszek! próbái között sikerült egyszer meglátogatnia a családját.

„Tegnap este próba után még eljöttem Sopronba néhány órára a családomhoz. Az én gyönyörű feleségem mindig mondja, mennyire büszke rám, de én is nagyon büszke vagyok rád. Köszönöm, hogy vagy nekem, és köszönöm a kislányunkat. A legcsodálatosabb érzés tudni, hogy mellettem vagytok. Annyira feltöltődtem , hogy teljes erőbedobással nézek szembe a holnapi elődöntővel. Nagyon szeretlek titeket.”

– írta akkor bejegyzésében az énekes, akinek az áldozata meghozta a gyümölcsét, és győztesként térhetett haza a családjához.

(Kiemelt kép: TV2/Sztárban sztár leszek!)