Vasvári Vivien különleges mozifilmben debütál színésznőként

Az egykori luxusfeleség bekerült egy készülő produkcióba.

2021. november 16., 14:28

Szerző:

A Feleségek Luxuskivitelben című realityben megismert Vasvári Vivien egy ideje eltűnt a tévék képernyőjéről, legutóbb a TV2-n futó Farm VIP-ben láthattuk küzdeni a vidéki élet kihívásaival, azóta azonban csak a közösségi oldalain szerepel aktívan. Most nagy hírt osztott meg Instagram-oldalán: filmszerepet kapott.

A szóban forgó mozifilm jövőre jelenik meg, és egy időutazós sci-fi vígjáték lesz, arról azonban még nincs információ, milyen szerepet kapott benne az influenszer. Annyit lehet róla tudni, hogy a címe az lesz, hogy Zanox – Kockázatok és mellékhatások, és a sztori szerint a film főszereplője egy gyógyszerkísérlet hatására képessé válik az időutazásra, de csak ha egy speciális házipálinkából iszik.

„Első filmszerepem egy időutazós sci-fi vígjátékban, amit jövőre mutatnak be a mozikban Zanox – Kockázatok és mellékhatások címmel. A premier pontos dátumáról a film Instagram- és Facebook-oldalán lesznek fent információk”

– osztotta meg a hírt bejegyzésében a modell. Vasvári színészi képességeiből sokak szerint már a Viasat3 csatornán futó Feleségek Luxuskivitelben című műsorban is láthattunk egy kis ízelítőt, mivel a realityben szereplők ugyan saját magukat alakítják, de nem feltétlenül a saját énjüket, személyiségüket mutatják, hiszen olyan drámai szituációkat kell generálniuk, amitől érdekesebb lesz a műsor a nézők számára. Vasvári Viviennek ez remekül sikerült, hiszen drámából nem volt hiány körülötte a széria folyamán sem.

(Kiemelt kép: Vasvári Vivien Instagramja)