Kökény Attilát baleset érte Gáspár Virág vacsoráján: Kiesett a fogam!

Gáspár Győző be is szól utólag Kökény Attilának az eset miatt.

2023. április 21., 10:02

Szerző:

Újra pörög a Hal a tortán című celebes-vacsoráztatós reality a TV2-n, és ezen a héten Kökény Attila, Kelemen Anna, Szorcsik Viki, Szabó András Csuti és Gáspár Virág hívják meg egymást egy-egy étkezésre. A csütörtök esti adásban Gáspár Virág volt a háziasszony, és a vendégek fogadásában segítségére volt édesapja, Gáspár Győző is, akiről hamar kiderült, hogy Kelemen Annával egy óvodába jártak.

A vacsora alatt azonban a legmeghökkentőbb dolog Kökény Attilával esett meg. A Sztárban sztár zsűrijéből is ismert zenész ugyanis egyszercsak így kiáltott fel evés közben:

„kiesett a fogam!”

Amíg Kökény Attila megdöbben az eseten, addig Szorcsik Viki csak úgy hahotázik. Itt a vonatkozó adásrészlet.

Bár a fenti jelenet végére kiderül, hogy igazából csak egy mag volt az, az este végén Gáspár Győző beszól lánya vendégeinek a következőket mondva, Kökény Attilát is megfeddve a fogas sztori miatt:

„24 éve vagyok közszereplő, de ilyen sintér celebekkel én még az életemben nem találkoztam. Az egyik kiönti a pezsgőt, a másiknak kiesik a foga, nem tudnak az asztalnál enni. Úgyhogy, gyerekek, feltették az i-re a pontot, készen vagyok, lehet takarítani!”

Ezt a kissé előre elpróbáltnak hangzó monológot az alábbi videóban lehet megtekinteni.

(Kiemelt kép: TV2/Hal a tortán)