Kelemen Anna aggasztó nyilatkozata: emiatt fogyott jóval 50 kiló alá

Kelemen Anna a háborús helyzetet okolja azért, hogy megállíthatatlanul fogy a testsúlya. De mondjuk az is igaz, hogy nem nagyon eszik semmit.

2023. február 1., 12:21

Szerző:

Miközben a Való Világ játékosainak testsúlya szépen gyarapszik, addig Kelemen Anna arról számol be, hogy ő pedig fogy. Akik követik a közösségi médiában, azok már azt kérdezgetik tőle, hogy anorexiás-e vagy nem küzd-e valamiféle étkezési zavarral. A médiaszemélyiség többek között a következőt mondta fogyásával kapcsolatban a Fókusz című műsorban az RTL-en:

„szerintem én vagyok az első ember, akin megmutatkoznak Magyarországon a jelenlegi háborús helyzetnek a jelei. Én ezt magamra vettem.”

Kelemen Anna nyilatkozata szerint azonban minden a legnagyobb rendben van vele:

„nincsen testképzavarom, mielőtt bárki ezzel a szóval jönne. Én rosszul vagyok egyébként ezektől a szavaktól. Most ráérünk mindenfélét kitalálni, éhen halni szerintem ebben a világban nem fogok. Mostanában inkább sokat iszom, ami folyadékra értendő. Szerintem nekem kicsit ráment a gyomromra a jelenlegi helyzet, ami 1-2 éve alakult ki. Egyrészről történt egy fogyás az utóbbi durván fél év alatt.”

Hogy másrészről mi történt Kelemen Annával, az nem derül ki az interjúból, de az igen, hogy a modell szereti a határait feszegetni, és talán emiatt kísérletezik most egy olyan diétával, ami gyakorlatilag teljesen szénhidrátmentes. A húst is köret nélkül fogyasztja, amikor néha eszik valamit:

„kíváncsi vagyok arra, hogy mikor lesznek mondjuk beszédzavaraim a szénhidrát-megvonástól. Mitől lassulok? Nagyon erős nem vagyok, tehát azt be kell valljam, kevesebb kalóriával súlyokat nem tudok emelgetni.”

Kelemen Anna 43 kilóra alá fogyott, de a médiaszemélyiség úgy érzi, hogy ő nem úgy néz ki, mint egy anorexiás. A betegségről a táplálkozás-szakértő szerint 18,5 alatti BMI-nél (testtömegindexnél) lehet beszélgetni, és Kelemen Anna BMI-je mindössze 15 – de a modell azt mondja, őt ez nem érdekli. Ajánljuk a teljes videó megtekintését.

(Kiemelt kép: RTL/Fókusz)