Hal a tortán: Polgár Árpád közleményben reagált Gáspár Evelin nyilatkozatára

Polgár Árpád egy közleményben reagált. 

2022. december 2., 07:58

Szerző:

Mint megírtuk, Gáspár Evelin arról számolt be, hogy csúnyán összebalhéztek Polgár Árpáddal a Hal a tortán forgatásán. Gáspár Győző és Gáspár Bea lánya állítja, hogy Polgár Tünde férje volt az, aki csúnyán bánt vele, sőt azt is mondta neki, hogy haza lehet menni, ha valami nem tetszik. 

Polgár Árpád közleményét a Blikk tette közzé, most pedig változtatás nélkül közöljük:

„Alulírott, Polgár Árpád, a sajtóban ellenem induló lejáratókampánnyal kapcsolatban a következő nyilatkozatot teszem:
A Hal a tortán forgatásán történt incidenssel kapcsolatban sem engem, sem a feleségem, Polgár Tündét nem kereste meg a sajtó egyetlen munkatársa sem, hiába állítják ezt a cikkekben, ez hazugság. Az sem felel meg a valóságnak, hogy visszautasítottuk, hogy reagáljunk, erre esélyt sem adtak. Ezzel kapcsolatban az összes sajtóorgánum azonnali helyreigazítását kérem.
A műsor második felében azért nem szerepeltem, mert házigazdaként olyan mértékű sértésben volt részem, ami miatt visszavonultam.
Nem vagyok hozzászokva, hogy egy vendég 'Mi a fa..ért kellett kétszer megállnunk, miért nem voltatok készen!' mondattal érkezik köszönés helyett. A csúszás oka nem az volt, hogy Tünde nem készült el, hanem ennek technikai okai voltak. Információnk szerint ennek az volt az oka, hogy reggel másnapra készült előforgatás a boltban, ahonnan a műsor háziasszonya elkésett, mert állítólag elaludt. Aki történetesen Evelin édesanyja.
Sajnálom, ha Gáspár Evelinnek sértő volt a hanghordozásom, de nem vagyok hozzászokva, és azt gondolom, nem is kell elviselnem, ha a saját házamban tiszteletlenül beszélnek velem. Számomra az Ő káromkodása felém kimerítette a tiszteletlenség fogalmát. Részemről semmilyen degradáló kifejezés nem hangzott el feléje, amennyiben valamit félreértelmezett, azért elnézést kérek.
Az üggyel kapcsolatban a továbbiakban nyilatkozni nem szeretnék, méltatlannak tartom a kialakult helyzetet. Ahogy eddig sem, most sem fogunk felülni semmilyen szenzációhajhász reakcióvonatra. Ezért ezzel a témával kapcsolatban minden további generált bulvárhírt tudatos hitelrontásként fogok fel, és akként teszem meg a szükséges lépéseket. Ezúton kérem, hogy ezt a nyilatkozatot csak így, egészében közölje a sajtó. Természetesen csak ha számít még a másik oldal véleménye is.”

Kiemelt kép: (DFP - Schumy Csaba)