Botrány a Hal a tortán forgatásán: hihetetlen állítólag, mit művelt Polgár Árpád Gáspár Evelinnel

A Hal a tortán forgatása nem ment zökkenőmentesen. 

2022. december 1., 10:18

Szerző:

A Hal a tortán tegnap esti adása feszültséggel indult: Polgár Árpád és Gáspár Evelin között dúltak az indulatok. Polgár Tündén volt a sor, hogy vacsorát készítsen a vendégeknek, akinek Gáspár Bea segített a bevásárlással. A két nő között is kicsit feszültebb volt a viszony, ugyanis Bea asszony úgy tudta, hogy Polgár Tünde miatt nem került be a Luxusfeleségekbe. Most azonban Gáspár Evelin mondta el, hogy mi történt Polgár Árpáddal.

„Fogalmazzunk úgy, hogy különös este volt. Pici csúszással érkeztünk meg Tihanyba és még ott is várnunk kellett, ezért én megkérdeztem, hogy mi történt. Erre Tünde férje válaszolt és azonnal meg is fagyott a levegő, pedig addig jó hangulat uralkodott a társaságban. Közölte velem, idézem: Anyád miatt csúszunk! Mert anyád elaludt! Nem is a mondatatival volt a baj, inkább a hangsúllyal. Sütött belőle a megvetés és ezt nem csak én éreztem így. Junior jelezte is, hogy ezt tisztázni kéne, így ketten léptünk oda Árpihoz, akitől én megkérdeztem, hogy mi is a gondja pontosan édesanyámmal, majd felajánlottam neki, hogy ha problémája van vele, hívja föl és tisztázzák. Na ezen a ponton ő szó szerint letámadott engem. Közölte, hogy ha nem tetszik valami, akkor akár el is mehetek, majd hangosan lehordott engem mindenféle semmirekellőnek. Ezen a ponton mindenkinek elkerekedett a szeme, mert egyáltalán nem értettük, miért viselkedik így. Végül Polgár Árpi kijelentette, hogy ő a továbbiakban nem is hajlandó kamera elé állni és ezzel elvonult”

- mesélte Gáspár Evelin a Borsnak.

 „Rettenetesen rosszul esett ez a bánásmód. Ez a viselkedés még akkor is elfogadhatatlan lett volna, ha történetesen valóban anyu aludt volna el aznap. Tulajdonképpen csak a rutinom tartott vissza attól, hogy elsírjam magam. Fel is hívtam apukámat, hogy jöjjön értem, mert nekem nincs kedvem tovább Tündééknél maradni. Egyértelmű volt, hogy nem vagyok szívesen látott vendég. Végül persze győzött a kötelesség tudatom és húsz perc múlva folytattuk a felvételeket, de a hangulat nem volt valami fényes és ez látszott is az adásban”

- folytatta Gáspár Győző és Gáspár Bea lánya, aki hozzátette, hogy a nyáron, a Sziget fesztiválon találkozott a Polgár házaspárral, de csak Tünde köszönt vissza neki. 

Az influenszer a történtek ellenére jó pontot adott Polgár Tündének:

Frissítés! Polgár Árpád egy közleményben reagált a történtekre, amit ide kattintva olvashat el. 

(Kiemelt kép: TV2)