Bódi Sylvi bocsánatot kért Kerényi Miklós Mátétól azért, ahogy a Hal a tortánban viselkedett

Bódi Sylvi azt mondja Kerényi Miklós Máténak, hogy nagyon szégyelli magát.

2022. december 17., 10:39

Szerző:

Újabb hét ért véget a Hal a tortánban a Super TV2-n, de még a vége előtt Bódi Sylvi egy kínos helyzetbe került. A házigazda Kerényi Miklós Máté volt, és a színész paradicsomlevest készített, majd csirkés-tejszínes-borsós-gorgonzolás tésztát csinált.

„Szerintem nagy tiszteletlenség vendégségben nem megkóstolni az ételt”

– mondja Bódi Sylvi, így a tésztát ő is megkóstolta, bár mint mondja, egyik összetevőt sem szereti. Sajnos azonban mégsem tudta megenni a főételt, mert számára nagyon gorgonzolás volt, ráadásul a zöldborsó allergizálja a modellt. Itt a kínos jelenet, ahol a töketlen férfiakat nem kedvelő médiaszemélyiség bevallja, hogy nem tudja megenni a főételt, úgyhogy kér helyette még egy adag paradicsomlevest.

A folytatásban Bódi Sylvi bemegy a konyhába, hogy elnézést kérjen a házigazdától.

„Ne haragudjatok, hogy nekem ez a gorgonzola... [...] Azóta ezen megy a téma, én úgy szégyellem magam, hogy én nem vagyok egy válogatós, egy konyhamalac vagyok, de a gorgonzola meg a márványsajt, ez a kettő nekem nem...”

– szabadkozik Bódi Sylvi, amire Kerényi Miklós Máté és menyasszonya, Ajsa biztosítják őt, hogy megértik. Természetesen erről is van videó.

A hét győztese egyébként mindezek után Kerényi Miklós Máté lett vendégei, Bódi Sylvi, Vásáry André, Sydney Van den Bosch és az elhajlási engedéllyel rendelkező Kandász Andrea szavazatai alapján.

(Kiemelt kép: Super TV2/Hal a tortán)