Király Viktor és felesége hálószobavideóval akasztotta ki a kommentelőket: Rém kellemetlen

Vannak, akik nem győzik dicsérni Király Viktor és Virág Anita humorérzékét, mások nem tudják hova tenni a „Sexy Time” című videót. Nézze meg ön is!

2024. június 24., 12:31

Szerző:

Talán releváns az alábbi videóhoz, hogy Király Viktor és Virág Anita egy roppant nehéz időszakon vannak túl. A házasságuk súlyos válságba került, a feleség egy időre külön is költözött: a páros a tavasz kezdetén jelentette be, hogy újra egymásra találtak és együtt folytatják. A párnak egy közös kisfia van. Közben a lelki nehézségek Király Viktornál elhízással jártak együtt. Az énekes testsúlya 110 kilóra ment fel, és ekkor döntött úgy, hogy sürgősen fogyóznia kell kezdeni. Az év eleje tartó kemény munkának már látványos eredménye van, az egykori Megasztár-győztes újra formában van.

Király Viktor és Virág Anita: Sexy Time

A TikTokra került fel a videó, amihez több bevezető talán nem is szükséges.

Hát így mutatja be Király Viktor és Virág Anita, milyen is a párok, főleg a gyereket nevelő párok élete.

Király Viktor és felesége videója megosztotta a nézőket

A videón sok-sok pozitív komment van, amik számtalan kacagó szmájlival dicsérik Királyék humorérzékét. De azért mégicsak meghökkentő, hogy a házaspár a hálószobába invitálja a tiktokos nézőket-követőket, és van is, aki megjegyzi:

„Ezt rém kellemetlen volt végignézni...”

Az általában rendkívül kritikus Reddit-felhasználók is megtalálták ezt a videót, és közöttük egyértelműen azok vannak kevesebben, akik humorosnak találták, ahogy Király Viktor a szexre utaló gesztusokat mutat a kamerának.

„Ez mégis mi?”

– keresi a szavakat az egyik júzer.

„Szegény szemeim mit vétettek, hogy ezt kellett látniuk”

– kesereg valaki más. Volt, aki kettő szóban foglalta össze, hogy mit érzett a videó láttán:

„Szekunder szégyenérzet”.

Király Viktort akkor talán inkább a fogyásról hallgassuk

Király Viktor nemcsak a szexuális életéről, hanem a diétájáról is rendszeresen oszt meg dolgokat, és ezek sokkal inkább számíthatnak a közönség egyöntetű érdeklődésére. Elárulta például, hogy a titka az, hogy a rendszeres edzés mellett olyan kevés kalóriát visz be egy nap, amennyi a nőknek szokott lenni az irányszám. De el a Best magazin számára a hónapban korábban adott interjújában azt mondja, neki ez működik:

„Tudom, hogy sokan megmosolyognak, amikor azt mondom, napi 1200 kalóriát eszem meg ezért, ez ugyanis lányoknak való diéta. Valóban, de nekem ez válik be. És nekem nem a súlyom számít, hanem hogy most jól érzem magam a bőrömben. Sokan csak a módszereimre kíváncsiak, hogy mikor és mit eszem, ez hány kalória összesen, és mennyit járok konditerembe. Ez sem titok, elárulom, de fontosnak tartom elmondani, szerintem amikor valaki érzi, hogy kész megoldani a problémáit az életében, ahhoz nem csak a testét, hanem a lelkét és az agyát is karban kell tartania.”

Itt nézheti meg Király Viktor fogyós videóját.

(Kiemelt kép: Király Viktor Instagramja)