Megdöbbentő videó – Fenyő Miklós konditeremben súlyzózik: Mint a Schwarzenegger fénykorában

Fenyő Miklós a '90-es években vetemedett konditermezésre, Szikora Róbert inkább teniszezik.

2024. április 23., 09:32

Szerző:

Eddig sosem látott videót publikált az RTL a Fókusz című műsorban Fenyő Miklós énekesről. A legutolsó koncert előtt készült felvételen a Hungária frontembere konditeremben edz, hogy formába jöjjön a fellépésre.

Fenyő Miklós kész Schwarzenegger lett

Persze ez a legutóbbi koncert nem tegnap volt: utoljára 1995-ben állt össze a Hungária együttes ebben a felállásban, akkor százezer ember ment el a Népstadionban tartott bulira. Ezt megelőzően készült az alábbi videóban megtekinthető felvétel, amin Fenyő Miklós éppen súlyzózik egy személyi edző felügyelete alatt.

„Ahhoz képest, hogy előtte nem edzettünk nem tudom, hány éven át... Én még amikor futballoztam, akkor edzettem, aztán utána soha többet. Illetve '95-ben ehhez a felkészüléshez hozzátartozott, hogy kondiban legyünk. Olyan jól néztünk ki, emlékszem! [...] Volt egy edzésterv, amit végig kellett csinálni, és azt jópár héten át csináltuk. Végül már úgy néztem ki, mint a Schwarzenegger fénykorában

– kommentálja most Fenyő Miklós az 1995-ös felvételt az alábbi videóban. A téma természetesen azért aktuális most, mert június elsején lesz az idei nagykoncert a Puskás Arénában.

A riportból kiderül, hogy Szikora Róbert nem konditeremben tartja magát formában, hanem a teniszpályán. Elmeséli, hogy gyerekkorában focizni szeretett volna, de eltanácsolták teniszórákra. Ez a sport először nem vonzotta, mert majomkodásnak érezte, hogy fehér ruhában kellett játszani, de aztán végül csak elment.

„Alapjában egy harcos fickó vagyok, küzdő, harcos, bátor és firnyákos is. A személyiség mindig kijön. A teniszpályán ugyanúgy kijön, mint a vezetésnél: hogy milyen ember vagy. Ülj be egy kocsiba, és megmondom, hogy milyen ember vagy. Kezdj el játszani, és megmondom, hogy milyen ember vagy”

– elmélkedik Szikora Róbert a tenisz kapcsán. Hozzáteszi, hogy mivel ő először dobosként került a Hungáriába, most is szeretne dobolni, de ez is komoly fizikai igénybevétel, úgyhogy erre külön edzenie kell. De a jelenlegi helyzet igencsak biztató, Szikora Róbert így fogalmaz:

„ráültem a dobra, visszamerészkedtem a dobszerkómra, és hát még elég huncutul dobolok!”

Szikora Róbert arra is visszaemlékezik, hogy annak idején Magyarország harmadik legjobb dobosa lett egy megmérettetésen. Na de az alábbi videó tartalmazza Fenyő Miklós súlyzós edzését is, kattintson a play gombra!

Novai Gábor és Dolly egy személyi edző segítségével készül a koncertre, őróluk külön videó készült. Dolly azt mondja, ő az egész életét végigsportolta, annak idején lovaglással kezdte. Az ő számukra nem csak évtizedes emlék a konditerem, hanem jelenleg is rendszeresen járnak Novai Gáborral együtt, futópadot, súlyzókat, gumikötelet is használnak. Mindezt az alábbi videó tartalmazza.

(Kiemelt kép: RTL/Fókusz)