Dolly elárulta, mi az, amit sajnál, hogy nem adatott meg neki az életben

A Dolly Roll sztárja a születésnapján arra is visszaemlékezett, jó tanulóként hogyan bukott meg a gimnáziumban.

2022. május 21., 11:47

Szerző:

Ma 74 éves Dolly, a Hungária, majd a Dolly Roll együttesek énekesnője. A születésnapja alkalmából a Blikk készített vele nagyinterjút, alább két érdekes részlettel ajánljuk az ön figyelmébe a beszélgetést.

Dolly elmeséli az interjúban például, hogy gyerekkorában igen jó volt reáltárgyakból, de végül a Színház- és Filmművészeti Főiskolára ment, mivel már tizenévesként nagyon vonzotta a színpad. Annyira, hogy jó tanulmányi eredményei fenntartása mellett folyton ellógott énekelni az akkor alakuló Hungáriával, és ennek meg is lett a következménye:

„második gimis voltam, mikor egy órán meghallottam, hogy a klubteremben próbál egy zenekar. Azonnal meglógtam az osztályból, bementem a terembe, hogy lássam és halljam mi történik ott. Pár dal után odamentem és rákérdeztem az egyik kedvenc dalomra, ismerik-e. Szó szót követett, én pedig felállítottam a zongoristát, és lekísérve magamat elénekeltem a kérdéses számot. A csillogó szemű zongorista – ő volt Fenyő Miklós – azonnal meghívott a zenekarába. Így lettem tagja a Devil’snek. Suli helyett próbákra jártam, össze is szedtem 163 igazolatlan órát, melynek akkor következménye is lett: az iskola egyik legjobb tanulójaként szégyenszemre megbuktam. Az éneklésnek akkor annyi lett. Legközelebb '79-ben találkoztunk.”

Dolly a magánéletére vonatkozó kérdésekre is válaszol az interjúban, beszél röviden a házasságáról is, amelyből gyermek nem született. Az énekesnő így beszél arról, hogy sajnálja-e, hogy nem lett gyermeke:

„igen, sajnálom! De a gyermek nem óhajra születik, a gyermek egy áldás, amivel a Teremtő ajándékoz meg minket, ha Ő úgy látja jónak! És a miértet senkin nem lehet számon kérni.”

További májusi sztárszületésnapok

Natalia Oreiro 45 éves lett, ámuljon el a legfrissebb képein!

Kóbor János születésnapjára megható, tavalyi felvételekkel emlékeztek: most lenne 79 éves

Nem fogja elhinni, Szulák Andrea kivel fényképezkedett Nádas György születésnapján!

(Kiemelt kép: Schumy Csaba – dfp.hu)