Natalia Oreiro 45 éves lett, ámuljon el a legfrissebb képein!

Tavaly orosz állampolgárságot kapott a Vad angyal című sorozattal világsztárrá vált Natalia Oreiro.

2022. május 20., 10:24

Szerző:

Tegnap ünnepelte születésnapját Natalia Oreiro színész-énekesnő, akit a legtöbben itthon a Vad angyal című szappanopera sztárjaként ismernek. Íme a videóklip, ami a '90-es évek végén készült teleregény főcímdala is volt.

A Vad angyal hatalmas sikert hozott Oreiro számára az egész világon, de különösen Oroszországban, ahol az egyébként uruguayi származású művésznő annyit szerepelt és turnézott, hogy 2021-ben orosz állampolgárságot kapott a családjával együtt. Az Instagramja szintén kétnyelvű: a posztok spanyol és orosz feliratot egyaránt tartalmaznak. Íme a képek arról, amikor tavaly novemberben megkapták az állampolgárságot.

Oreiro idén februárban egy béke” feliratú poszttal foglalt állást az orosz-ukrán háború kérdésében, majd később egy nem a háborúra” feliratot is közzétett.

Oreiro páratlan karrierjéről a Netflix 2020-ban dokumentumfilmet készített Nasha Natasha címmel, a latin-amerikai sztár legutóbbi sorozatszerepe pedig Evita Perón figurája: a bemutatás előtt álló, Santa Evita című miniszériában alakítja a legendás argentin politikusfeleséget.

És mindeközben természetesen ahogy ideje engedi, szexizik-influenszerkedik az Instagramon 1,3 millió követője számára.

Oreiro legújabb projektje, hogy bekerült a The Voice című tehetségkutató most induló uruguayi verziójának zsűrijébe, íme erről egy jópofa videó. Az énekesnő számára nem újdonság a zsűrizés, korábban a ...Got Talentben kutatott a tehetségek között.

Születésnapja alkalmából Oreiro a legfrissebb posztjában a következő képekkel mond köszönetet.

Májusi születésnapok

Kóbor János születésnapjára megható, tavalyi felvételekkel emlékeztek: most lenne 79 éves

96 éves a Föld Bajnoka, Sir David Attenborough

Nem fogja elhinni, Szulák Andrea kivel fényképezkedett Nádas György születésnapján!

(Kiemelt kép: Natalia Oreiro Instagramja)