Király Linda régi-új szerelméről vallott: A szakítás minden egyes pillanata fájdalmas volt, mindketten zokogtunk

Király Linda a múlt héten árulta el, hogy összejött egykori szerelmével. Most újabb részleteket árult el a kapcsolatról.

2024. július 17., 08:46

Szerző:

Király Linda ezúttal a hot! magazinnak adott interjút abból az alkalomból, hogy a múlt héten először L.L. Juniorral hozták hírbe, aztán kiderült, hogy igazából régi nagy szerelmével jött össze.

Király Linda és szerelme, Simon

Király Linda első nagy szerelme volt Simon, akivel még Amerikában ismerkedtek meg. A férfi már akkor is zenei producerként dolgozott, az énekesnő mindössze 17 éves volt, amikor beleszeretett. Király Linda tavalyelőtt a NőComment című műsorban az RTLII-n az elfogadás témája kapcsán beszélt a kapcsolatukról. Azt mondja, nem csak Magyarországon fordult elő vele, hogy vadidegenek beszóltak neki az utcán, hanem Amerikában is:

„A legelső párom, a legelső szerelmem egy félvér fiú volt. Amerikában született, és vele Amerikában találkoztam, de volt itt Magyarországon látogatóban, volt velem Londonban, együtt zenéltünk, szintén zenész volt. Nem feltétlenül országhoz köthető, ez egy emberi tulajdonság. [...] Ha San Francisco utcáin kézen fogva sétáltunk, akkor abból mindig baj volt, vagy beszólogattak. [...] Hogy ez a fehér lány miért veszi el ezt a férfit, vagy miért van ez férfi egy fehér lánnyal. Mindig volt valami beszólás.”

Itt találja a 2022-es műsorrészletet.

Király Linda és első szerelme kapcsolata 8 évig tartott, de aztán véget ért. Erről az időszakról így beszél most az énekesnő a friss interjúban:

„A szakítás minden egyes pillanata fájdalmas volt, mindketten zokogtunk, de nem volt más választásunk, el kellett engednünk egymást.”

Így kezdte újra Király Linda és első szerelme

Király Lindáék kapcsolatban maradtak a szakítás után is, és most úgy döntöttek, miért ne melegítenék fel azt a bizonyos töltöttkáposztát.

„Úgy voltam vele, hogy mire várjak tovább... Van egy ember az életemben, aki ott volt mellettem a legjobb és a legrosszabb pillanatokban is, örömben és bánatban egyaránt. Annyit nevetünk együtt, hogy az hihetetlen, mert ugyanaz az örök fiatal, mint én vagyok, ráadásul emberként és művészként is tisztelem, iszonyatos tehetség. Hát akkor mi történhet? Elhatároztam, hogy befejezem a túlgondolást, és adok egy esélyt”

– meséli Király Linda. Szerelme, Simon Instagramja itt található, de privátra van állítva, mindenesetre így is van tízezer követője. A zenéjébe az alábbi videóban lehet belehallgatni.

Mindenesetre azért nem szeretnék elkapkodni az újrakezdést, Király Linda így fogalmaz azzal kapcsolatban, hol tart most a kapcsolatuk:

„Már többször beszéltünk róla, hogy mi lenne, ha család lennénk, de most úgy vagyunk vele, hogy ha végre adtunk egy esélyt magunknak, kettőnknek, akkor azt éljük meg, ne csapjunk bele azonnal a lecsóba.”

Simon mindenesetre állítólag már elkezdett magyarul tanulni.

(Kiemelt kép: Király Linda Instagramja)