Megszületett Gyurta Dániel és Iszak Eszter kislánya, a névválasztásnál szakítottak a hagyományokkal

Nagy az öröm: megérkezett Gyurta Dániel volt úszó és Iszak Eszter műsorvezetőnő első gyermeke!

2024. július 16., 07:57

Szerző:

Több, mint négy év kapcsolat után megszületett Gyurta Dániel és Iszak Eszter kislánya! Hivatalos bejelentés még nincs, de a Blikk már így is mindent tud.

Megszületett Gyurta Dániel és Iszak Eszter kislánya

Gyurta Dániel május 7., Iszak Eszter május 28. óta nem posztol semmit az Instagramjára. Talán azzal szerettek volna visszatérni, hogy bejelentik kislányuk megszületésének örömhírét, de mindenesetre ha így is volt, akkor most megelőzte őket a bulvársajtó: kedd hajnalban felkerült az internetre, hogy megszületett a baba. Azt is tudni lehet, hogy bár Iszakék családjában minden nőt Eszternek hívnak, a most megszületett kislány a Mirabella nevet kapta.

Igaz azonban, hogy a pár rendkívül ritkán oszt meg bármit a magánéletéről a közösségi médiában, Gyurta Dániel Instáján például Iszak Eszter mindössze kettőször szerepelt eddig, egyszer, amikor a kapcsolatukat jelentették be, egyszer pedig amikor gyermekük jövőbeni érkezését – mindkettőt olyan posztban, amelyben megtiltják a poszt felhasználását.

Gyurta Dániel és Iszak Eszter kapcsolata

A két híresség egyébként annak idején hónapokig titkolta azt is, hogy eljegyezték egymást a Maldív-szigeteken 2021-ben, majd szintén sokáig csak találgathattak a rajongók arról, hogy kimondták-e egymásnak a boldogító igent. 2022 júliusában, egy titkos ceremónián fogadtak örök hűséget egymásnak. A lakodalom a pletykák szerint több napig tartott, a helyszínnek a Le Til Kúriát választották.

„Remélem, megértitek, hogy egy ideig szerettük volna, ha az eddigi életünk egyik legfontosabb eseménye csak a miénk, a családtagjainké és a közeli barátainké, de most nagyon boldogan írom le nektek is”

– írta akkor Iszak Eszter arról, miért nem számolnak be részletesebben a nagy eseményről. A műsorvezető posztját elárasztották a lájkok, az eljegyzéshez gratulált többek között Horváth Éva, Rubint Réka, Nádai Anikó és Vasvári Vivien is. A homokos tengerparton megejtett lánykérést mindenesetre ide kattintva tudja megnézni.

„Kevesen tudják rólam, de nagyon családcentrikus vagyok, imádom a gyerekeket! Mindenképpen szeretnék majd egyszer családot, már én is 30 éves vagyok, és bár nem érzem magam annyinak, el tudom képzelni, hogy hamarosan édesanya legyek. Szerencsére a szüleim soha nem szóltak bele az életembe, nem is faggatóznak ez ügyben, maximálisan megbíznak bennem és a döntéseimben”

– mondta korábban Iszak Eszter a Blikk cikkében.

Iszak Eszter már egy ideje nem dolgozik

Iszak Esztert egyébként majdnem napra pontosan egy hónapja, június 17-én láthattuk utoljára a Mokka élő adásának műsorvezetőjeként.

A hazai hírességek közül Iszak Eszteren kívül még például Kulcsár Edináról és Tornóczky Anitáról lehet tudni, hogy jelenleg babát várnak.

(Kiemelt kép: TV2/Mokka)