Horoszkóp: ez a 3 csillagjegy remek hírt fog kapni a héten, lesz öröm!

Egy remek hír várja a következő 3 csillagjegy szülötteit a ma kezdődött héten.

2024. július 15., 11:18

Szerző:

Új hét kezdődött, és az eheti horoszkóp előrejelzéséből az tűnik ki, hogy van 3 csillagjegy, akikre egy remek hír vár ezen a nyárközepi, kánikulainak ígérkező héten.

Bika (04.20.–05.20.)

A dolgok maguktól el tudnak romlani, és ez roppant bosszantó tud lenni. Az érem másik oldala azonban az, hogy a dolgok maguktól meg is tudnak javulni – és ön most egy ilyen jó hírt fog kapni a hétvégén. Valami, ami nem működött, egyszercsak újra funkcionál, újra betölti azt szerepet, amit kell neki.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Ne ijedjen meg, ha rossz hírt kap a héten és ne adja fel sosem a reményt. A héten ugyanis egy kellemetlen értesülés álarcát viselve érkezik majd egy olyan információ, amiről valamivel később ki fog derülni, hogy összességében rendkívül előnyös az ön számára. Nyugodtan kezdje ezt a hetet azzal a jóleső érzéssel, hogy ez igenis egy szuper hét lesz!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Olyan helyzetben kap majd jó hírt, amikor azonnal nem mutathatja ki örömét. Muszáj lesz majd uralkodnia magán, ami ugyanis az ön számára jó hír, az persze másnak nem feltétlenül az, illetve valami egyéb okból kell majd ezúttal magába fojtania egy időre az értesülés felett érzett érzelmeit.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Dean Drobot)