Napi horoszkóp, 2024. július 15.: az Oroszlánt messzire viszi az őszinteség, a Vízöntő fontos dolgot észlel

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre hétfőn a napi horoszkóp szerint.

2024. július 14., 20:01

Szerző:

Elérkezünk lassan a nyár közepéhez, kezdjük ezt a hetet is a hétfői napi horoszkóp előrejelzésével. Önnek mit ír? Görgessen le a születési dátumának megfelelő csillagjegyhez!

Kos (03.21.–04.19.)

Sokat aggodalmaskodik az utóbbi időben és a hétvégén sem tudta magát 100%-osan elengedni. Higgye el, hogy a helyzete nem olyan rossz, mint azt gondolja, és ha a dolgokat szeretné tényleg rendbe hozni, akkor fontos, hogy előbb rendesen kipihenje magát. Kicsit relaxáljon!

Bika (04.20.–05.20.)

Figyelje a mai napon a hetes számot, mert a teljesség, illetve a beteljesülés száma ezen a napon egy nagyon fontos dologra hívja majd fel a figyelmét! Ez a nap egy fontos szempontból a beteljesülés napja, egy útnak ma a végéhez ér – figyelje meg, milyen érzéseket kelt mindez az ön lelkében!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Ha úgy érzi, hangulatjavító intézkedésként muszáj megengednie egy kis luxust, ne tartsa vissza magát, de vigyázzon, ha költ is, maradjon az észszerűség határain belül! Mindenesetre a horoszkóp azt jelzi előre, hogy a mai napon vásárolt szerzeménye hosszú időre örömöt okozhat önnek.

Rák (06.22.–07.22.)

Konfliktusba keveredhet rögtön a hét elején. A vita oka az lesz, hogy nem tud vagy nem akar kompromisszumokat kötni másokkal és csak a saját igazát hajtogatja. Egy pillanatra üljön le és gondolja át, hogy biztosan megéri-e a sok feszültség vagy néha egy kicsit engedhetne is. 

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Bátran, de tisztelettel mondja ma ki, amit érez, mert az őszinteség ma messzire viheti. Ha folyamatosan kerülgeti a forró kását, akkor rengeteg olyan dolog lesz, amit sosem fog megbeszélni az érintettel, ez pedig csak konfliktust szül a jövőben. 

Szűz (08.23.–09.22.)

Úgy érezheti, hogy valaki manipulálni akarja. Jól teszi, ha hallgat a megérzéseire, mert általában nem csalnak, de ne hagyja, hogy a negatív energiákat és a mérgező embereket túl közel engedje magához akkor sem, ha családtagról van szó! Figyeljen oda!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Kicsit zsúfolt nap lesz ez a hétfő, de ha odafigyel, be fogja tudni osztani az idejét úgy, hogy a barátokra és a pihenésre is legyen ideje. Emellett egy barátjával komoly téma kerülhet szóba, ami még napokig hatással lesz a hangulatára.

Skorpió (10.23.–11.21.)

A Skorpió számára a mai napot egy olyasvalami vagy olyasvalaki fogja meghatározni, ami vagy aki nincs is jelen – fizikailag legalábbis. Figyelje meg önmagát, miért reagál ma máshogy erre a negatív jelenlétre, fontos dolgot tudhat meg önmagáról!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Eluralkodhat a káosz ön felett ezen a hétfőn, de ha odafigyel, megakadályozhatja, hogy különösebb kalamajka keveredjen a káoszból. Ne essen kétségbe, mert rengetegen vannak, akik támogatják és segítik, így sosincs egyedül a problémáival!

Bak (12.22.–01.19.)

Feszült nap lesz ez több okból is, de nyugis és kellemes időtöltést hoz, amikor a családtagjaival lehet. Ha valamiről beszélni szeretne egy önhöz közel álló személlyel, akkor itt lesz a remek alkalom arra, hogy megtegye. Ne habozzon kimondani, amit gondol!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A Vízöntő egy elég nagy tévedést vagy hibát vesz észre rögtön a hét első napján. Vigyázzon, hogy ne szidalomként vagy vádként adja elő azt, amire bukkant, nem kell önnek ráhúznia a vizes lepedőt senkire. Ha jól kezeli a helyzetet, konfliktus helyett békét, illetve előrehaladást hozhat ez a tévedés.

Halak (02.19.–03.20.)

Kissé kimerültnek érezheti magát a hétvége után, pedig lenne éppen elég teendője mára. Kivételesen ne legyen túl szigorú önmagához, legyen gondja arra, hogy a hétvége élményeit szépen elraktározza a szívében, hiszen ez is fontos munka, és végezze a hétköznapibb teendőket nyugis ütemben, de időfecsérlés nélkül!

(Kiemelt kép: Shutterstock/etonastenka)