Élő adásban jött rá a hányás a népszerű műsorvezetőre (videó)

Kellemetlen lehet a világ egyik legnagyobb hírszolgáltatójának stúdiójában hányással befejezni egy fontos interjút.

2024. február 9., 20:37

Szerző:

Hirtelen reklámszünetre kapcsolt a CNN, amikor élő adásban pont úgy nézett ki a műsorvezető, Wolf Blitzer, mint akit a hányás kerülget – számolt be az esetről a New York Post. Az incidens a Képviselőház Felügyeleti Bizottságának rangidős tagjával, Jamie Raskinnal készített interjúja során csütörtökön történt. 

Miközben Raskin (D-Md.) a Donald Trump szavazólapon való megjelenése körüli coloradói vitáról beszélt, Blitzer egy sor fájdalmas arckifejezéssel reagált, miközben látszólag megpróbálta elfojtani, hogy ne legyen rosszul az adásban.

Közel egy teljes perccel azután, hogy látszólag némán öklendezett, a CNN levette a kamerát Blitzerről, és Raskin teljes képernyőn folytatta tovább, ekkor lehetett hányásszerű hangokat hallani. A CNN ezután hirtelen lejátszott egy reklámot, félbevágva Raskint mondandóját.

Rövid szünet után a képernyőn a CNN vezető jogi tudósítója, Paula Reid jelent meg Blitzer helyén, a „The Situation Room” háttere előtt.

„Wolfnak félre kellett állnia, vissza fog térni" – mondta Reid, mielőtt folytatta volna a műsort.

A CNN a Washington Post riporterének, Will Sommernek elmondta, hogy „Wolf nem érezte magát 100%-osan a csütörtök esti műsorvezetés közben”.

Blitzer nem tért vissza a hétköznap esti 18 órai műsorának vége előtt, aminek hatására a közösségi médiában aggódó rajongók kezdték kérdezgetni, hogy jól van-e. Mások azzal viccelődtek, hogy „Raskin hazugságaitól bárki hányni tudna”.

Műsorát követően Blitzer az X-en tudatta a nézőkkel: „Jól vagyok! Köszönöm a jókívánságokat. Hamarosan találkozunk.”

A CNN reggeli műsorkínálata a hét elején teljesen felborult, amikor a nézettségi problémákkal küzdő csatorna bejelentette, hogy megszünteti a „CNN This Morning” című műsort.

A botrányoktól sújtott reggeli hírműsort 2022 novemberében indította el Chris Licht korábbi vezérigazgató egy műsorvezetői trióval: Poppy Harlow, Kaitlan Collins és Don Lemon, akit azóta kirúgtak.

Még a hírességek is küszködhetnek néha hányással

Wolf Blitzer amerikai újságíró, a CNN vezető washingtoni tudósítója és hírolvasója. 1948-ban született Németországban egy zsidó családban, majd később az Egyesült Államokba emigráltak. Az újságírói karrierje a Reuters hírügynökségnél kezdődött, majd később dolgozott a Jerusalem Post-nál és az AP-nál is. 1990-ben csatlakozott a CNN-hez, ahol azóta is dolgozik.

Blitzer számos fontos eseményről számolt be a karrierje során, többek között a 9/11-es támadásokról, az Irak- és Afganisztán-háborúról, valamint az Egyesült Államok elnökválasztásairól. Emellett Blitzer híres interjúzó tehetségéről is, többek között számos politikai vezetővel, köztük Bill Clintonnal és Barack Obamával is interjúzott.

A CNN hírolvasójaként ismert Blitzer a kábeltévézés egyik legismertebb arca, aki hosszú ideje megbízható hírszolgáltatással szolgálja az amerikai közönséget.

(Képünk illusztráció: Pexels)

A szlovák kormány nyitrabányai kihelyezett ülésén meglőtték Robert Fico kormányfőt. A politikust azonnal kórházba szállították, majd csaknem négy órán keresztül műtötték. A legfrissebb hírek szerint túl van az életveszélyben, mélyaltatásban tartják.

2024. május 15., 15:21

Szlovák sajtóhírek szerint egy támadó mellkason és gyomron lőtte Robert Ficót. A szlovák kormányfőt késő este még mindig műtik. A szlovák belügyminiszter szerint az ország „a polgárháború küszöbén áll”.