Kulcsár Edina és G.w.M lefújták az idénre tervezett esküvőt

Kulcsár Edina és G.w.M nem tudják megtartani a nagy lagzit idén nyáron.

2024. április 2., 07:47

Szerző:

Kulcsár Edina és G.w.M idén nyárra tervezték az aranyhintós lakodalmukat, ám a házaspár nemrég közölte a gólyahírt, miszerint a második közös gyermeküket várják. Már azt is lehet tudni, hogy az egykori szépségkirálynő kisfiút hord a szíve alatt. 

„Ugyan nem vetettük el az ötletet, mindenképpen szeretnénk egy nagy bulit és aranyhintót, de a gyermekünk érkezése miatt ez idén már nem valósul meg. Szeretnénk, ha már a kisfiunk is ott lehetne velünk a nagy napon, és Amarával együtt hoznák a gyűrűket. Valószínűleg jövőre vagy még később szervezzük meg, elég spontán emberek vagyunk, így azt gondolom, ez is úgy alakul majd, hogy gondolunk egyet, és gyorsan lezavarunk mindent”

– magyarázta G.w.M a Blikknek

A rapper az egészségügyi problémáiról is vallott. G.w.M nemrég kórházba is került, amikor folytonos szédülés és egyensúlyzavar gyötörte. Az édesapa azonban elmondta, hogy már semmilyen orvosi kezelésre nem szorul és meggyógyult.

Azt gondolom, 12 év zenélés után járt már nekem egy félév pihenő, de most újult erővel térek vissza a színpadra. Nagyzenekaros koncerteket még nem merek vállalni, de félórás kisebb fellépésekkel visszatérek a színpadra. Már most is van olykor egy-egy koncertem, nyáron viszont teljes energiával toljuk majd a bulikat. Az elmúlt hónapokban folyton a stúdióban ültem, rengeteg új dal készült, közülük az első, a Cinkostárs, aminek klipje napokig a legfelkapottabb videók között volt a YouTube-on, és azóta is az elsők között szerepel. Ígérem még sok hasonló slágerrel készülök idén

– tette hozzá a zenész.

(Kiemelt kép: G.w.M Instagramja)