Kiderült Rúzsa Magdi babáinak a neme

Hatalmas a boldogság!

2021. október 16., 09:29

Szerző:

Szeptember elején bombaként robbant a hír, hogy Rúzsa Magdi terhes, méghozzá hármas ikrekkel. Az énekesnő körül felgyorsultak az események, a váratlan létszám miatt kénytelen volt visszavenni a tempóból, két héttel ezelőtt vissza is vonult egy időre, hogy a babákra és az anyaságra tudjon koncentrálni. Vélhetően november végén pedig kórházba vonul az utolsó trimeszterre, hogy egészen biztosan minden rendben legyen a babákkal.

Az énekesnő és párja a hírek szerint már elkezdték előkészíteni a babaszobát is, ám a kellékek beszerzésével meg akarták várni, hogy kiderüljön a kicsik neme, hogy pontosan tudják, milyen színekben gondolkozhatnak. A Bors információ szerint az orvosok sokáig nem tudtak biztosat mondani, ugyanis a babák nem mutatták meg magukat, egészen mostanáig! A lap megtudta, a legutolsó kontrollvizsgálaton végre kiderült, hogy Rúzsa Magdi két kisfiút és egy kislányt hord a szíve alatt.

„A legutóbbi vizsgálaton a Czeizel Intézetben kiderült, hogy kisfiú is van a csapatban, de már az is biztos, hogy két kisfiú és egy kislány érkezik. Nagyon boldog vagyok. Már gondolkodunk a neveken. Minden esetre a szívem mélyén erre is vágytam. Néha már látom magam előtt őket, hogy majd milyen kis édesek lesznek”

– erősítette meg a hírt Rúzsa Magdi a Borsnak.

(Kiemelt kép: Rúzsa Magdi Instagram-oldala)