Rúzsa Magdinak kórházba kell vonulnia

Orvosi ajánlásra.

2021. szeptember 9., 06:54

Szerző:

Rúzsa Magdi múlt héten jelentette be, hogy várandós, ráadásul hármas ikreket hord a szíve alatt. Az énekesnő hosszú bejegyzésben mesélt arról, hogyan élte meg a hírt és az anyaság első heteit. Sőt, azt is elárulta, hogyan tervezi tovább a karrierjét, miután a három kicsi megszületik.

Azt már korábban is tudni lehetett, hogy az ikerterhesség jóval nehezebb és bonyolultabb, főleg ha három babáról van szó, így az énekesnő készült arra, hogy az utolsó heteket valószínűleg orvosi megfigyelés alatt kell töltenie. A Story magazinnak most elárulta, hogy orvosi ajánlásra már novemberben kórházba kell vonulnia és a szülésig bent is kell maradnia!

„Mivel ez egy nem mindennapi várandósság, így minden kicsit bonyolultabb, és nagyon kell figyelnünk mindenre, folyamatosak a vizsgálatok, és a várandósság utolsó pár hónapját kórházban kell majd töltenem a biztonságunk érdekében, de nekem valahogy ilyen az egész életem, mindig a nehezebb úton, de óriási ajándékokat kapok a kitartásomért cserébe, és a tenyerén hordoz az Isten. Legyen most is így!” 

(Kiemelt kép: dfp)