Megdöbbentő, a tilosban parkoló Kern Andrást melyik sztár vette védelmébe: Mi a baj ezzel?!

Kern András kétszer is a járdán, tilosban parkolt. Színészkollégája szerint ehhez egy színésznek joga van: Kern Andrásra ne vonatkozzanak a szabályok.

2023. november 3., 11:06

Szerző:

Felháborodottan érvelt Hajdu Steve amellett a péntek reggeli Reggeliben az RTL-en, hogy Kern András színészre miért vonatkoznának ugyanazok a parkolási szabályok, mint mindenki másra.

Holdampf Lindával, Orosz Gyurival, Miller Dáviddal és Papp Gergővel folyt a beszélgetés az elmúlt hónap legtöbbet tárgyalt bulvárhíreiről, és Hajdu Steve a leginkább Kern András ügyén háborodott fel. A 75 éves színész-humorista kétszer is a járdára parkolt kedvenc péksége előtt, pont a napokban nyilatkozta, hogy azt kéri, ne jelentsék fel többet. Kern András említette, hogy nem fog többet a járdára parkolni, de nem azért, mert szerinte ezzel a tettel bármi baj lenne, hanem csak nem szeretné, hogy neki baja legyen abból, hogy feljelentik.

Hajdu Steve erre a következőket mondja, és a többi meghívott is egyetért az 52 éves színész-műsorvezető gondolataival – nem szép dolog a tilosban parkolás, de Kern Andrásnak szerintük is joga van hozzá:

„el a kezekkel Kern Andrástól! Én ezt mondom. Most bejelentem, hogy elindulok polgármesternek a II. kerületben, és minden parkolni és megállni tilos tábla alá kiteszek egy kis táblát, hogy kivéve Kern András, 3 percre. Nem adok többet, 3 perc. Mi a baj ezzel?!”

Hajdu Steve szerint a környéken nem szoktak jönni-menni az emberek, ezért nem zavar senkit, ha 3 percig ott áll egy autó a járdán. Ekkor megmutatják neki a fotót, amin látszik, hogy a járda tele van emberekkel az autó körül, amire Hajdu Steve azt reagálja, hogy nem baj, Kern András akkor is tilosban fog parkolni:

„meg fogja még harmadjára, negyedjére, csinálja!”

Hajdu Steve szerint Kern András olyan jó színész, hogy jár neki, hogy ott parkolhasson, ahol eszébe jut:

„40 évvel ezelőtt, pont november 7-én mutatta be ez az ember a Játszd újra, Samet! 40 éve játssza ugyanazt a szerepet. Most gondold el, ennyit nem érdemel meg, hogy három percre ott megálljon?! Tudom, most mindenki jön azzal, hogy de én se állok oda! De álljon oda, az András azt mondja, hogy kifizeti a büntetést!”

Itt lehet megnézni a teljes videót, amiben Orosz Gyuri szimpatikus sztoriként tálalja a fentiek után azt, hogy a '90-es években egyszer Kern András egy olyan helyen gyújtott rá, ahol tilos volt a dohányzás, és amikor erre figyelmeztették, akkor sem tette le a cigarettát.

(Kiemelt kép: Kern András a Meseautó című filmben. Fotó: RTL/Sajtóklub)