Most Gáspár Győzőt kapta illegális parkoláson egy kerületi polgármester

Miután Őrsi Gergely leszámolt a tilosban parkoló Kern Andrással, Soproni Tamás VI. kerületi polgármester is megfogta Gáspár Győzőt, aki még TikTokon is panaszkodott az ellene intézkedő parkolóőrökről

2023. szeptember 11., 16:15

Szerző:

A Facebookon reagált Soproni Tamás VI. kerületi polgármester arra, hogy Gáspár Győző celeb korábban TikTok videót készített az ellene intézkedő parkolóőrökről a kerületben, miután megbüntették, amiért Lamborghinijével tilosban parkolt. Soproni az esethez hozzáfűzte, 

„A KRESZ mindenkire vonatkozik. Azokra is, akik Opel Kadettal járnak, és azokra is, akik Lamborghinivel vagy más luxusautóval. Utóbbi kategóriába beleértve Gáspár Győzőt is, aki a minap egy vele szemben intézkedő terézvárosi rendészekről készített videót töltött fel Tiktokra.”

Hozzátette, Győzike jobban tette volna, ha a Tiktokos panaszkodás helyett elszégyelli magát és bocsánatot kér. A polgármester szerint ugyanis a hírnév sem mentesít semmi alól, sőt, az a szabályok még szigorúbb betartására kellene, hogy sarkallja azt, akinek hibája akár a bulvárlapok címlapján is megjelenhet.

Soproni fölvetette még, vajon a pénzbüntetés, amit egy Győizkééhez hasonló Lamborghini tulajdonosa nyilván nevetve kifizet, elég eltántorító erő-e a KRESZ megszegésétől, avagy a törvényhozóknak el kellene gondolkodnia a vagyonosabbak hathatós eltántorításától is.

Az előadóművész az önkormányzati rendészek intézkedését Tiktok videóban kommentálta autójában ülve: „K..va jó, már rég elmehettem volna, de feltartanak!”–fakadt például ki.

Soproni nem az első, aki ismert szabálytalankodót fogott: a hét végén Őrsi Gergely II. kerületi polgármester reagált arra, hogy a Margit körúton tilosban parkoló Kern András színművész sem volt elégedett azzal, hogy pénzbüntetést kapott tettéért az önkormányzat rendészeitől. Őrsi azt is hozzátette, már azon is elgondolkodott, hogy a Kern által parkolásra használt járdarészt a zebra előtt egy célszerű virágládával kellene elzárnia, a színművész ugyanis sorozatos vétség-ismétlő arrafelé.

(Kiemelt kép: Gáspár Győző közszereplő egyik sportautójával. Fotó: Soproni Tamás, Facebook)