Kern András megdöbbentő módon indokolta, miért nem fog többet tilosban parkolni

Kern András kétszer is parkolási botrányba került, most reagált az ügyre.

2023. november 1., 07:19

Szerző:

Kern András kétszer is botrányba került az elmúlt időszakban. A Margit-híd budai hídfőjénél kétszer is a járdán parkolt kedvenc péksége előtt, amíg beszaladt az üzletbe. Az eset alapján szabálysértési eljárás is indult.

A 75 éves színész most a Sláger FM-en reagált az ügyre, de nyilatkozatából megdöbbentő módon továbbra sem derül ki, hogy értené, miért nem jó, ha mindenki ott áll meg az autójával, ahol éppen eszébe jut, illetve hogy őrá is ugyanazok a közlekedési szabályok vonatkoznak, mint másra.

„Ez olyan, mintha felkérnének valakit, hogy jelentsen fel, a feljelentőket pedig soha nem szerettem. Én magam hülye vagyok, tudom, hogy ezt gyakran megcsinálom, de ígérem, hogy most már nem fogom megcsinálni. Nem azért mert olyan rendes, jó fiú vagyok, hanem mert látom, hogy ezt nem lehet és tényleg bajom származhat belőle”

– idézi a Blikk Kern András szavait, aki őszintén elmondja, hogy pusztán azért nem parkol tilosban, mert fél, hogy baja lesz belőle.

A színész kér mindenkit, hogy többször ne jelentsék fel, mert a tilosban parkolást nem tartja ronda dolognak, de feljelentést igen:

„kérem, ne jelentsenek mindig fel. Én kifizetem a büntetéseket, értem én, tudom, nem fogok ott parkolni, de feljelenteni? Az olyan ronda dolog!”

(Kiemelt kép: Kern András a Meseautó című filmben. Fotó: RTL/Sajtóklub)