Kern Andrásnak sokba lesz a péksütemény

Szabálysértési eljárás indítottak Kern András ellen a második kerületben bevett parkolási szokásai miatt.

 

2023. október 21., 19:31

Szerző:

A kiváló színész Kern András egyelőre képtelen leszokni arról, hogy a járdán álljon meg az autójával egy Margit körúti pékségnél. A kerület polgármestere megelégelte a „tahóparkolást”.  Rendőrségi bírság lehet a törvényen felüliség érzetének a vége.

Szabálysértési eljárást indított a II. kerületi rendőrség Kern András ellen a parkolási szokásai miatt – írja a Metropol beszámolója alapján a Népszava.

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművészt már harmadik alkalommal kapták rajta, hogy a járdára áll a kocsijával egy Margit körúti pékséget meglátogatva. A lap megkereste Kern Andrást is, de ő nem kívánta kommentálni a történteket.

Csütörtökön már nem közvetlenül az üzlet elé, hanem a Margit körút túloldalán, egy galéria előtt parkolt le, amit a 444.hu egyik olvasója dokumentálta. „Tahóparkoló” – kommentálta a történteket Őrsi Gergely kerületi polgármester.

A kerület polgármestere közölte, nem terveznek parkolóhelyet építeni a pékség elé a járdára, mivel az ottani terület továbbra is a gyalogosközlekedést szolgálja.

„A parkolással kapcsolatban csak megismételni tudom a véleményem. A szabályok mindenkire vonatkoznak, és hírességektől, közszereplőktől elvárható a példamutatás” – nyilatkozta Őrsi Gergely.

(Kiemelt kép: a tilosban parkoló autó a Margit körúti pékség előtt. Forrás: Őrsi Gergely FB-oldal)