Kasza Tibi nagyobbik lánya meglepően reagált kishúga érkezésére

Kasza Tibi felesége, Darai Andrea kicsit félve vitte haza az újszülött babát a testvéréhez.

2022. június 19., 10:47

Szerző:

A héten megszületett Kasza Tibi és Darai Andrea második gyermeke. A kislány a Liza Panna nevet kapta, és édesanyja már haza is vitte a kórházból. Darai Andrea a legfrissebb posztjában a baba születéséről a következőket írja:

„2022. június 14-én 12 óra 43 perckor villámgyorsan megérkezett a családunkba Kasza Liza Panna! Szavakkal leírhatatlan érzés immár két kislány édesanyjának lenni! Csodálatos szerelembuborékban vagyunk mindannyian! Nagyon Szeretlek Kasza Tibi, köszönöm, hogy ilyen példás apuka vagy és én csak azt kívánom magunknak, hogy a mi családunk mindig maradjon ilyen összetartó – igaz és szeretettel teli!”

Kasza-Darai Andrea a következő kis történetet is megosztja a két testvér viszonyáról. Az anyuka azt mondja, kicsit tartott tőle, hogy a nagyobbik gyerek hogyan fog reagálni a húg érkezésére, de meglepetésére egészen más történt, mint amit várt:

„annyira büszke vagyok! Lora Bella Pénteken úgy jött haza az oviban ajándékba kapott lufijaival, hogy a sajátja mellé a kistesójának is kért rá matricát! Ma pedig a saját kis maciját, amit mindenhova visz magával, és nem győztem pótmacit szerezni neki, odaadta magától, hogy neki is legyen nyugimacija! Annyira aggódtam, hogy mit fog szólni, ha már nem a pocakomban, hanem itthon lesz egy pici baba és felborulnak a napjaink… de ő minden nap megmutatja, hogy teljesen feleslegesen tettem és olyan önzetlen, tiszta szeretettel szereti a húgát, aminél kívánni sem tudtam volna jobbat!”

Öröm és dráma Kaszáéknál

Egyre durvul a vita Pottyondy Edina és Kasza Tibi között

Kasza Tibi egyik cégénél döbbenetes összegű osztalékot fizettek

Kasza Tibi leletei láttán orvosa is megdöbbent

(Kiemelt kép: Kasza Tibi Instagramja)