Kajdi Csaba a '90-es években még Fidesz szavazó volt: Imádtam Orbánt, Deutsch Tamást. Tökös fiatalok voltak

Kajdi Csaba azt mondja, ebből már semmit nem lát, és elmesélte, mi történt, amikor nemrégiben találkozott Deutsch Tamással.

2024. február 5., 07:41

Szerző:

Nagyinterjút közöl a 24.hu Kajdi Csaba Cylával, amiben rengeteg minden szóba kerül a Visage Modellügynökség vezetőjeként ismertté vált médiaszereplő életéből. Mesél arról például, amikor tavaly nyáron lekvárt vitt Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea luxusjachtjához Monte Carlóban (itt készült az alábbi kép), de szóba kerül az is, hogy a momentumos Donáth Anna elvitte Brüsszelbe az Európai Parlamentbe.

A brüsszeli látogatással kapcsolatban Kajdi Csaba a következőket tisztázza:

„[felkerestek] a Momentumtól, én meg boldogan vállaltam. Külön nem honoráltak, de igen, a fapados jegyem és a hotelszobám árát ők állták. Két alkalommal a vacsorát is fizették! Ha ez lenne a legnagyobb közpénzköltés az elmúlt tizennégy évben Magyarországon, akkor itt semmiféle probléma nem lenne, egy virágzó gazdaságban élnénk. Ez van: költöttek rám, ha ez jó kifejezés. Ha már nem sikerült honvédségi gépen mennem!”

Ez egyébként messze nem az első interakciója volt Kajdi Csabának egy baloldali politikussal, tavaly nyáron például Karácsony Gergellyel villamosozott egyet egy kisebb vita után.

Az interjúban többek között az is szóba kerül, hogy hogyan viselkedett Kajdi Csaba most Brüsszelben, amikor találkozott Deutsch Tamással:

„nekem nincs személyes problémám Deutsch Tamással; miért kezelném ellenségként? Miért van ennyi düh és gyűlölet egymás iránt a magyar társadalomban? Deutsch egy politikus, aki odalépett hozzám, kezet nyújtott, én pedig udvariasan elfogadtam, tisztelettel viseltettem iránta. Ő ugyanígy tett.”

Érdekes részlete az interjúnak az is, amikor Kajdi Csaba kifejti, hogy a '90-es években még milyen lelkesen támogatta a Fideszt:

„1998-ban boldog Fidesz-szavazó voltam. Rájuk szavaztam. Imádtam Orbánt, Deutsch Tamást. Tökös fiatalok voltak, akik változtatni akartak, hittek a demokráciában és a nyugati világban. Ebből már semmit nem látok. Nagyon fontos, hogy nekem egyáltalán nincs problémám azzal, hogy tizenöt éve ugyanaz a párt kormányoz. Hozzáteszem, nem gond, hogy nem kell megtanulnom új neveket. Tudom azt, hogy örökös miniszterelnökünk Orbán Viktor. Tudom, hogy a belügyminiszter Pintér Sándor már tizenöt éve. Tudom, hogy Rogán Antal felel azért, mit és hogyan kell gondolnunk. Ezzel az égadta világon semmi bajom nem volna, ha ezt az országot ez a vezetés jómódban tartaná. Mint ahogy Albert herceg Monacót.”

Kajdi Csaba egyébként nemrég Londonban járt, ahol találkozott Magyarország egyik legsikeresebb modelljével, Ebergényi Rékával, aki szintén szóba kerül az interjúban. Az alábbi poszt két fotóval dokumentálja a modellügynök és a manöken barátságát: a két felvétel között 22 év telt el!

(Kiemelt kép: Kajdi Csaba Instagramja)