Kajdi Csaba a budapesti közlekedést szidta, maga Karácsony Gergely válaszolt neki: videó

Kajdi Csabának elege van a dugókból, amire Karácsony Gergely főpolgármester a TikTokon válaszolt.

2023. június 30., 07:39

Szerző:

Kajdi Csaba rendszeresen szokta vezetés közben videózni magát, de a napokban egy olyan videót publikált, amiben kifejezetten a közlekedésről van szó: arról, hogy milyen nagyok szoktak lenni a dugók Budapesten. A rajongói által Cylának becézett médiaszemélyiség az erről készült felvételt a TikTokon is publikálta.

„Főpolgármester úr, dugót kéne csinálnunk. És hogy? Hát lezárunk minden főutat egysávosra, hogy az autós tudja, hogy inkább gyalogoljon. És a tömegközlekedés? Az szar. Tényleg szar? Nagyon”

– többek között ez hangzik el az alábbi videóban, amiben Kajdi Csaba azt is mondja, hogy az egy sávba szorított, dugóban pöfögő autók ráadásul szennyezik is a levegőt.

Ki gondolta volna, hogy maga a főpolgármester is Kajdi Csaba követő-rajongója? Karácsony Gergely látta Kajdi Csaba videóját, és az egyik szóban forgó helyszínen, a Bajcsy-Zsilinszky úton készítette el a válaszvideóját. A következőket mondja:

„szia Cyla! Tudod jól, hogy imádlak, de most nem értek veled egyet. Éppen nemrég adtuk vissza az összes, a metrópótlás miatt elvett sávot itt a Bajcsy-Zsilinszky úton és a Múzeum körúton is. De akárhány sávot csinálunk, hogy ha mindig mindenki mindenhova autóval akarna menni, akkor mindig dugó lenne. Hál'Istennek ez nem így van, mert nagyon sokan használják Budapesten a közösségi közlekedést, ami szerintem egyáltalán nem olyan rossz.”

Karácsony Gergely azt is javasolja, hogy csináljanak együtt egy közös videót egyszer Kajdi Csabával egy villamoson.

Kajdi Csaba erre már válaszolt is, ezúttal Instasztoriban. Többek között ezt mondja, azzal kezdve, hogy ő is tiszteli és becsüli Karácsony Gergelyt:

„hát kapaszkodjál meg, állok elébe, úgy fel fogunk ülni a villamosra, hogy megőrülsz-megvadulsz. [...] A politikus azért vállalja a feladatát, hogy neked jót tegyen, a te életedet jobbá tegye. [...] Ha te elégedetlen vagy, teljesen mindegy, hogy egyébként jobbra szimpatizálsz vagy balra, akkor miért ne mondanád el a véleményedet?! Én is elmondom a véleményemet.”

Kajdi Csaba azt mondja, hogy attól még, hogy szimpatikusnak tartja Karácsony Gergelyt, még panaszkodik arra, amivel nem ért egyet.

(Kiemelt kép: Kajdi Csaba Instagramja)