Kajdi Csaba csúnyán visszautasította Hajdú Pétert, meg is érkezett a válasz a tévéstől

Kajdi Csaba nem szeretne Hajdú Péterrel beszélgetni. 

2023. március 14., 13:55

Szerző:

A Lakatos Márk-Hajdú Péter vitára reagált az Instagram-történetében Kajdi Csaba. A Cyla néven elhíresült médiaszemélyiség megvédte a stylistot, aki hiába követelt nyilvános bocsánatkérést a Frizbi műsorvezetőjétől, erre nem került sor. 

„Hívtak engem abba a műsorba, de gondoltam, köszi szépen, nem. Nem szeretnék veled beszélgetni, drága, arany gyermekem”

- mondta a videójában Kajdi Csaba.

„Manyinál is csak és kizárólag ezzel a meleg kérdéssel tudott foglalkozni, ami teljesen érthetetlen, mert Manyi egy szuper intelligens csávó, iszonyú művelt, bármiről lehet vele beszélgetni, de ő vele csak a b*ziskodásról… Jó, nyilván rá is szolgál, mert mást se csinál, mint labdatáskával meg konttyal, meg tűsarkúban rohangál. Halál provokatív volt… Na mondom, áll a bál, anyukám! Vihar a biliben!”

- folytatta az influenszer, aki hamar megkapta a választ Hajdú Pétertől. 

„Én Kajdi Csabát a Vauu kutyavitaminnal kapcsolatban kerestem, ezek szerint a szerkesztők keresték a Frizbi miatt is. Nem vonom kétségbe és nem is vétóztam volna meg, bár hozzáteszem, Lakatos Márk és Osváth Zsolt meleg témában sokkal jobb vendégek. Modorosság és affektálás nélkül nagyon jót beszélgettünk. Nem ártott volna, ha Kajdi Cyla végignézte volna a Lakatos Márkkal készült interjút, mert akkor láthatta volna, hogy Márk esetében a melegség ugyan szóba került, de az 1 órás interjú témája maga Lakatos Márk volt”

- írta az Instagram-bejegyzésében Hajdú Péter.

Hajdú Péter bejegyzése alá rengeteg komment érkezett:  

Szerintem meg nem kell mindent is lereagálni. Ha valaki nem szeretne lenni veled beszélgetni, szerintem sokkal elegánsabb elfogadni, mint magyarázkodni, meg üzengetni

- írta le valaki a véleményét.

Kajdi Csaba az egyik legkultúráltabb és legértelmesebb magyar celeb aki nem adja el a lelkét egy interjú miatt mint mások...

- védte meg valaki Cylát.