Járai Máté a kirúgásáról beszélt: Ebben a kapcsolatban számomra volt még

Járai Máté arról beszélt, hogyan bocsátották el a héten az RTL Reggeli című műsorából.

2023. február 2., 08:46

Szerző:

Közel két éven át szerepelt Járai Máté a Reggeli című műsorban az RTL-en, de ennek a korszaknak most vége szakadt. Némi megdöbbenés követte a hírt, hogy elbocsátották a műsorból, amiből egy elszólása miatt tavaly egy időre felfüggesztették. Most a Fókusz című műsornak beszélt arról, hogyan érzi magát jelenleg, hogy az állandó tévés megbízása véget ért:

„soha életemben nem szakítottam még. Ezt azért mondom, mert a feleségemmel éppen ma vagyunk 24 éve együtt. Ez egy nagyon jó nap is, meg olyan furcsa is. Tudtam, hogy a Reggeli nem egy nyugdíjas állás, biztos voltam benne, hogy nem onnan fogok nyugdíjba menni, azt is tudom, hogy rotálódnak a benne lévő emberek. Én úgy érzem, hogy ebben a kapcsolatban számomra volt még.”

Járai Máté kiemeli, hogy nem tud vádaskodni, nem érzi különösebben igazságtalannak azt, (a)hogy elbocsátották a Reggelitől:

„még az elküldésem is korrektnek mondható abból a szempontból, hogy leültek velem személyesen beszélgetni, tehát nem telefonon tudtam meg.”

A teljes interjúért kattintson a play gombra!

A fent említett házassági évfordulóval kapcsolatban a színész a következő posztot tette közzé az Instagramon. Ezt írja feleségének, Járai Kírának:

„valamit fent felejtett a lakásban és visszaszaladt érte, én lent maradtam az utcán, átsétáltam a túloldalra és ott vártam... Néhány perc múlva megérkezett, kilépett a kapun és elindult felém... Önkéntelenül mosolyogni kezdtem, sugárzóan szép volt és halálosan boldog voltam, hogy ez a lány felém tart és hozzám tartozik! Nekem ez a szerelem 24 év után! Éppen ma 24 éve Ő az életem legfontosabb szereplője! Köszönöm Neked: Járai Kíra.”

A posztban egy friss és egy régi fotó látható.

(Kiemelt kép: Járai Máté Instagramja)