Járai Máté elárult egy sosem hallott információt a nyitott házasságáról

Járai Máté megvédte a feleségét, Járai Kírát. 

2023. január 2., 07:59

Szerző:

Járai Máté és Járai Kíra már korábban is kendőzetlen őszinteséggel meséltek a házasságukról. A pár először az RTL Nyerő Páros című műsorában vallotta be, hogy nyitott házasságban élnek. Az emberek sokáig azt hihették, hogy a színész-műsorvezető felesége miatt nem monogám a kapcsolatuk, de most kiderült, hogy nem ez a helyzet.

„A feleségemmel szemben tartottam leginkább fairnek ezt, aki az ország k*rvájának van kikiáltva bizonyos körökben. Hogy ő hány férfival… arról sose volt szó, hogy én hány férfival. Úgy gondoltam, hogy vele szemben úgy tisztességes, hogy mindenki számára tegyük tisztába ezt a dolgot. Hogy nem csak ő. És a nyitott házasság leginkább miattam van”

- mondta Járai Máté Osváth Zsolt Kicsön című YouTube-műsorában, aki hozzátette, hogy az igaz, hogy Járai Kíra vetette fel az ötletet.

„De könyörgök, mi úgy jöttünk össze a gimnázium után, hogy ő pontosan tudta, hogy biszexuális vagyok. Nyilván tudta, hogy lehetetlen innentől kezdve kizárólag heteroszexuális kapcsolatban élnünk, és az egész világ számára azt mutatnunk, hogy számunkra senki más nem létezik, csak mi”

- folytatta a színész-műsorvezető, amit a Blikk szúrt ki. 

 (Kiemelt kép: Járai Máté Instagramja)