Járai Mátét is kirúgták a Reggeliből

Járai Máté: „egy újabb hullámvölgy az életemben.”

2023. január 31., 14:41

Szerző:

Meghökkentő hírrel jelentkezett kedd délután Járai Máté a közösségi médiában: kirúgták a Reggeli című műsorból. Illetve ahogy ő fogalmaz: nem hosszabbít vele szerződést az RTL.

A bejelentés teljes szövege a következő:

„ígértem Nektek, hogy nem csak az örömökről, hanem a nehezebb, kemény időszakokról is beszámolok majd. Egy újabb hullámvölgy az életemben: nem hosszabbít velem szerződést a Reggeli, nem láthattok többet reggelente a műsorban. Fáj, hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem, szerettem nagyon azokat a hajnalokat, a beszélgetéseket...ennyi volt Járai Máté reggelis műsorvezetése: 120 adás, ugyanennyi hajnali 4 es ébredés, többszáz beszélgetés, könnyek és nevetés! Mindig mondom, az élet egy Ki-nevet -a- végén, most kiütöttek, de ha 6-ost dobok újra játékban leszek, csak kérlek drukkoljatok, hogy ne maradjak ki túl sok körből! Ölelés.”

A fentiekhez a következő, mosolygós fotót publikálta:

A hír nem sokkal később az RTL felületein is megjelent, a csatorna a következőképpen búcsúztatja sztárját:

„közel két év után Járai Máté búcsúzik a Reggeli csapatától. Ez idő alatt munkájával és személyiségével megkerülhetetlenül járult hozzá a műsor sikereihez.”

Emlékezetes, hogy tavaly év vége felé is volt elbocsátás a Reggelinél – decemberben Lakatos Márktól váltak meg. Azóta jött két új műsorvezető, így most Járai Máté távozásával visszaáll a korábbi létszám. Szintén emlékezetes, hogy a 44 éves színész-műsorvezetőt egy időre felfüggesztették a Reggelinél, miután részleteket árult el Rácz Jenővel való viszályáról. Ezt a viszály egy korábbi RTL-es műsorban, a Nyerő Párosban kezdődött közöttük, és most év végén a Konyhafőnök VIP-ban csúcsosodott ki, illetve talán oldódott meg.

(Kiemelt kép: Járai Máté Instagramja)