Kiderült: Járai Máté a felfüggesztése után ekkor lesz újra képernyőn

Két hónap után visszatér az RTL Reggeli műsorába Járai Máté.

2022. július 4., 07:33

Szerző:

Hétfőn újra láthatjuk az RTL Klub képernyőjén Járai Mátét! A színész-műsorvezetőt azután függesztette fel a csatorna, hogy Istenes Bence műsorában beszélt arról, hogy az egyik adás során Rácz Jenő nem volt hajlandó leülni vele egy asztalhoz, ám ezeket a bizalmas információkat nem lett volna szabad elárulnia. 

„Izgatott vagyok a visszatérés miatt. Régi vágyam volt egy reggeli élő műsor vezetése, nagyon szeretem csinálni. Minden este izgatottan várom a másnapi adásmenetet, számolom az adásokat is, 87 volt az eltiltás előtt, tehát innen folytatom”

- mondta Járai Máté a Blikknek.

A színész azt is elárulta, hogy mit tanult meg az esetből:

„Megmondom őszintén, nem volt nap, hogy ne jutott volna eszembe a Reggeli. Minden nap belenéztem az adásba, figyeltem az adásmenetet, megnéztem a szülési szabadságra készülő Nádai Anikó utolsó adását is. Sokat gondolkoztam azon, hogy a hirtelen jött nagy szabadság és sok idő... Hogy miért is alakult ez így? Minden ilyen ügy az embernek tanulság, nekem is meg kellett tanulnom a médiában való részvételt, azt, hogy hogyan kell működnöm ebben a kegyetlen világban. Hibáztam, mert olyan dolgokról beszéltem, amiről a szerződésem alapján nem lehet. Hiába éreztem úgy, hogy jól teszem, ha kimondom azt, ami az én igazam, a protokollt nem tartottam be, és ilyet nem lehet tenni”

- folytatta a lapnak.

Járai Máté az elmúlt két hónapban azt is megtanulta, hogy kikre számíthat az életben. Hozzátette, hogy az is jól esett neki, hogy rengeteg rajongó írt neki, miután felfüggesztették, valamint más csatornánál lévő emberek is üzentek neki, kiálltak mellette. Járai Mátét anyagilag is megviselte az elmúlt időszak. 

„Nem panaszkodni akarok, de nyilván anyagilag is nagy érvágás volt, hogy lekerültem a képernyőről. Én adásonként kapok pénzt, azaz az elmúlt időszakban innen nem volt fizetésem. A büntetés része az is, ha nem csak erkölcsileg érzi az ember, hanem anyagilag is. Persze dolgoztam az elmúlt időszakban is, végig ott volt a színház, de az például nem tud annyi adrenalint adni, mint az élő műsor. Az olyan, mint egy extrém sport, nagyon hiányzott”

- nyilatkozta a színész.

Járai Máté számára nincs tabutéma

Járai Máté megdöbbentő posztot publikált Eszenyi Enikőről: Szabad-e...?

Járai Máté rossz emberben bízott meg, elárulták, kiesett a Survivorből

Járai Máté éppen színpadon volt, amikor elhunyt az édesanyja

(Kiemelt kép: Járai Máté Instagramja)