Borzasztó balesetek: Jakupcsek Gabriella férje vitorláshajót süllyesztett el, Szulák Andrea kocsit tört össze

Jakupcsek Gabriella és Szulák Andrea egymástól függetlenül, külön interjúkban meséltek el két elég hasonló sztorit. Nem lennénk most a járművek helyében.

2024. július 18., 13:08

Szerző:

Jakupcsek Gabriella és Szulák Andrea balesetes sztorijai régiek, de emlékezetesek, és személyi sérüléssel szerencsére egyik sem járt.

Jakupcsek Gabriella férje vs vitorláshajó

Jakupcsek Gabriella a Reggeli című műsorban volt ma vendég az RTL-en, ahol a nap egyik fő témája a Balaton, tekintettel arra, hogy most indult el a Kék szalag nevű verseny. Nos, a 61 éves médiaszemélyiség elárulta, volt, hogy egyszer igencsak megjárták a tavon – persze nem versenyen.

Jakupcsek Gabriella lánya, Emma most vitorlástáborba megy, amiről a műsorvezetőnő így fogalmaz:

„Ezer vonzereje van egy ilyennek: fúj a szél, szépek a hajók, van tenger is, nem csak Balaton, csinosak a fiúk, jók az ételek, mi a fenéért ne vitorlázna egy kamaszlány?!”

A vitorláshajós baleset nem mostanában esett meg, hanem még évtizedekkel ezelőtt. Jakupcsek Gabriella a következőket meséli:

„Amikor én a férjemmel összekerültem, annak is már 31 éve, akkor nagyon jampi volt, és volt egy Campari Soda nevű négyméteres vitorlása. Campari Soda rózsaszín volt, csak elmondanám. Én teljesen beleszerettem. De egyszer Marci fiammal sikerült elsüllyeszteniük a hajót, úgyhogy úgy kellett kivontatni. Azóta nem próbálkoztunk, de az Emmának meg van ígérve, hogy ha istenien fog vitorlázni, akkor újra »felvesszük a csomókat«, és nekiállunk a vitorlázásnak.”

A műsorvezető ugyan nem nevezi néven, hogy kiről van szó, de az első férje, két fiának édesapja Máté Gábor Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész-rendező, a budapesti Katona József Színház főigazgatója, a fenti sztoriban tehát minden bizonnyal róla lehet szó. Jakupcsek Gabriella egyébként még azt is mondja az alább megtekinthető interjúban, hogy elvileg kikapcsolódni szokott lemenni Zamárdiba, onnan jár fel Pestre dolgozni, de lent, a balatoni házban is gyakran dolgozik, például könyvet ír.

Szulák Andrea vs kispolski (vs villanyoszlop)

Szulák Andrea ezzel szemben a Vendégoldal című YouTube-műsorban mesélte el a ZGL Médiának, illetve Szily Nórának, hogyan járt élete első autójával. A színész-énekesnő arról beszél, hogy édesanyja egyedül nevelte, nagyon szerény körülmények közül érkezett, már ötévesen is fellépett. Azt meséli, sose volt neki olyasmi, hogy nagyon akart volna valamit, egy kivétellel-...

„Nagyon vágytam egy kicsi autóra. Polski Fiat 126, piros, ezt is összeénekeltem magamnak, ezt vettem az első olyan fizetésemből, amit külföldön énekeltem. Sose felejtem el: Mikulás napján átvettem délelőtt és délután totálkárra törtem. Elég buta dolog volt, egy olyan butaság...! Öreg autó, zizegett benne a kis Tesla rádió, alumínium fülekkel volt felfogatva a műszerfalhoz. Akkor még az Árpád fejedelem útján ilyen bazalt kockakövekkel volt az út burkolva. És annyira zavart, hogy le akartam halkítani a rádiót, és ezzel mozdulattal puff, ott voltam a villanyoszlopon. A mentősök nem hitték el, hogy sem nem ittam, sem nem vagyok begyógyszerezve. És akkor mondtam nekik: »Körültekintés nélkül lépett elém a villanyoszlop!« Röhögtek, bevittek a mentőkórházba megfigyelésre, szegény anyámat a frász kerülgette.”

Az énekesnőnek nem lett baja, de a karosszériát ezek után ki kellett cserélni, amire Szulák Andrea következő fél éves fizetése ráment. Alább lehet megnézni a teljes interjút.

(Kiemelt kép: RTL/Reggeli)