Ritkán látjuk: Jakupcsek Gabriella megmutatta 15 éves lányát, Emma Rózát

Jakupcsek Gabriella és legfiatalabb gyermeke így várják a tavaszt.

2024. március 22., 11:43

Szerző:

Jakupcsek Gabriella műsorvezetőnőről sokan tudják, hogy Máté Gáborral kötött házasságából két fiuk született: Máté Bálint Mór 1985-ben és Máté Marcell Mór 1988-ban. A médiaszemélyiség második férje Kliegl Ádám, akivel lányuk, Kliegl Emma Róza 2008-ban született – ővele posztolt most közös képeket Jakupcsek Gabriella az Instagramra.

„Anya+lánya… Várjuk már a jó időt

– írja Jakupcsek Gabriella a fotókhoz, amiket nem ágyazunk be ide, mert a 61 éves műsorvezetőnő nem járul ehhez hozzá, viszont ha az Instagramra átkattint, ott minden további nélkül ön is megnézheti őket.

Egyébként Emma Róza édesapját sem látjuk gyakran, de tavaly Kliegl Ádám is tett egy kivételt, amikor elkísérte a feleségét a Játékszínbe, a Hölgyválasz című darab ősbemutatójára.

A házaspárról a Best magazin készítette ekkor az alábbi fotót.

Jakupcsek Gabriella és a gyereknevelés

A műsorvezetőnő egyébként a legutóbb karácsony táján beszélt a gyermekeiről, akkor az RTL-en a Reggeli című műsor vendége volt. Jakupcsek Gabriella azt mondja, az ajándékozás szokásával már ők is felhagytak: azt mondta a gyermekeinek, hogy idén ne vegyenek ajándékot a számára. Ehelyett januárban elmentek együtt egy étterembe csak ők, négyen egy finom vacsorára: nagyon ritkák ugyanis az ilyen alkalmak.

Jakupcsek Gabriella arról is beszélt az alább megtekinthető interjúban, hogy szereti, hogy nagy a családja, és hogy a növekvő gyerekek körül sok a családtag. Ő maga nem tudott folyamatosan jelen lenni, hiszen a munka néha egész napos forgatásokra, adásokra szólította. Kritizálja is azokat a szülőket, akik túlságosan magukhoz láncolják a gyerekeket:

„nálam egy nagyon komoly család működött: nagypapák, három nagymama, minden volt mindig, mindenkinek az első felesége, a második, a harmadik... Én egyébként most is azt mondom, hogy a gyereknek az a jó, ha nem rád szorul, hanem egy közösségre szorul, hogy így mondjam. Ha egy közösségben él, akkor ha mindig ott van valaki a családból, akkor nem tűnik fel annak az egy embernek a hiánya adott pillanatban. Ezt a hibát most egy generáció nagyon el... egy kicsit elszúrja, az az érzésem. Nagyon magához köti és féltékeny talán arra, hogy mással is jóban van a gyereke. Pedig annál nagyobb erő nincs, mint hogy a gyereked mást is szeret és őt más is szereti.”

Jakupcsek Gabriella szerint már csak azért is felesleges féltékenynek lenni emiatt, mert az anyai szerepet egy anyától úgysem veheti el soha senki. Az a szülő, aki nincs mindig a gyereke mellett, egy pluszt ad szerinte a kicsinek – nyilván azzal, hogy a gyerek megtanul másokkal is létezni, eltanul más dolgokat is a többi családtagtól. Alább lehet megnézni a teljes interjút.

(Kiemelt kép: RTL/Reggeli)