Jakupcsek Gabriella keményen beszólt a mai fiatal nőknek

Jakupcsek Gabriella azt mondja, hogy a fiain keresztül is látja, mi a probléma ma a nőkkel.

2024. június 4., 14:25

Szerző:

Csakazértis szerelem című új könyvének megjelenése apropóján Jakupcsek Gabriella szerepel Lakatos Levente YouTube-csatornáján a legfrissebb videóban. Az egyórás beszélgetésből a legtöbben az alábbi nyilatkozaton hökkentek meg.

Jakupcsek Gabriella a szerelemről

Jakupcsek Gabriella fő üzenete, hogy 40, sőt 50 fölött is érdekli az embereket a szerelem és igen, a szex is, még akkor is, ha erről nem illik beszélni. A műsorvezetőnőt egy határozott, kemény személyiségnek ismerhettük meg a képernyőről, de ő kiemeli a műsorban, hogy nem ez az egyetlen arca:

„Tudok törékeny virágszál lenni, és szeretek is néha az lenni, olyankor mindig lehülyéznek a barátaim, hogy ezt most miért csinálom. Mondom, azért, mert most végre elengedhetem magam, de nem hiszik el, pedig én szeretem néha. Ha például elutazom egy baráti társasággal, én még azt se nézem meg, hogy melyik országba megyünk, nem vagyok irányításmániás. Én ilyenkor alkalmazkodó vagyok.”

Na és itt jön a címben említett kritika: Jakupcsek Gabriella szerint a nők sokszor nagyon nem attraktívak. A következőképpen fogalmaz:

„Látom a baráti körömben a fiúknál meg a saját fiaimnál, hogy rettenetesen taszítóak tudnak lenni a nők. Ezt ki kell mondanom. Tehát az a nő, aki farkat növeszt magának, rossz úton jár. És minden lehetséges segítséget megkap a társadalomtól, hogy ezt megtegye, ha akarja. A Tinderen a második kérdés, hogy holnap akarsz-e gyereket, de az első, hogy átjössz-e. Erről nekünk kell elbeszélgetnünk a lányainkkal!”

A saját párkapcsolatát is felhozza példának a 61 éves médiaszemélyiség, mégpedig azzal kapcsolatban, hogy a nagyobb korkülönbséget áthidaló kapcsolatokban általában a férfi az idősebb:

„Az én férjem hat évvel fiatalabb, mint én. Ami ugye 30 évesen nem tűnt ann[yin]ak, és most meg már pláne nem, mert most már egyáltalán nincs közöttünk korkülönbség, de én mindig mindenhol elmesélem, hogy nekem mekkora segítség és milyen jó dolog az, hogy ő temperamentumos, mert szerintem én is az vagyok. És ettől ez teljesen eltűnik egy idő után.”

De hozzáteszi, hogy a társadalom ettől még megítéli a fiatalabb férfival élő nőket, holott a jóval fiatalabb nővel élő férfiakkal Dunát lehetne rekeszteni.

És kiemeljük még Jakupcsek Gabriella nézeteit arról is, hogy mennyire fontos, hogy egy pár két tagja megegyezzen arról, hogy kire milyen szerep vár a párkapcsolatban:

„Kell egy házvezetőnő egy kapcsolatban is. Ezt egy férfinek nem úgy kell megélni, hogy őt leuralják, hanem úgy, hogy ha a vasalt ing jó, ha ott lóg, akkor ne csodálkozzon, hogy azt is megmondják, mit vegyen a boltban. Ez egy szereposztás, és szerintem ezt kell tisztázni az elején, hogy ki mit csinál és mit vár el a másiktól. Tehát vannak dolgok, amikhez én nem nyúlok hozzá, mert férfi dolognak tartom, nem foglalkozom a kerékcserével, nem én vagyok, akinek a zárat meg kell javítania, ha beragad. Cserébe gondoskodom róla például, hogy gyógyszert vegyen be és még sorolhatnám...”

Alább találja a teljes beszélgetést, kattintson a play gombra!

(Kiemelt kép: YouTube/Lakatos Levente)