A balesete után a 90 éves Bodrogi Gyula újra volán mögé ült

A 90 éves Bodrogi Gyula újra vezet.

2024. május 31., 07:24

Szerző:

Bodrogi Gyula áprilisban ünnepelte a 90. születésnapját. A Nemzet Színésze azonban egy hónappal előtte, idén márciusban megsérült a Nemzeti Színházban, amikor a művészbejáró egyik lépcsőjénél elesett. A sérülés igen komoly volt, a bal vállában megrepedt az egyik csont. 

Most azonban Bodrogi Gyula már sokkal jobban érzi magát, és újra vezet. A munkával sem állt le a Kossuth-és Jászai Mari-díjas színművész, hiszen a sérülése ellenére is dolgozott. A Nemzet Színésze a Blikknek elárulta, hogy örül annak, hogy ismét volán mögé ülhet. 

„Körülbelül három hétig az autó közelébe sem mentem, mert vallom, hogy nem szabad minden körülmények között vezetni, hanem csakis úgy, ha teljesen biztonságos. Néhány hete viszont újra vezetni kezdtem, ezzel nincs gondom. Érzem, hogy biztonságosan tudom fogni a kormányt, ezért mertem újra autóba ülni”

– mondta Bodrogi Gyula.

A népszerű színművésznek egyébként rengeteget segített a gyógytornásza, Nellike, aki elmondása szerint rendszeresen jár hozzá, és napról napra látni lehet a javulást. Bodrogi Gyulát egyébként a balesete után a párja, Angéla fuvarozta, ám most már ismét magabiztosan vezeti ő maga az autóját. 

(Kiemelt kép: Palikék világa by Manna)