Istenes Bence váratlan bejelentése: ezért tűnt el most hónapokra

Istenes Bencét szilveszter óta nem lehet elérni. Íme, hova ment.

2022. január 11., 10:46

Szerző:

Az IstenEst című YouTube-sorozat utolsó videója, pontosabban szilveszter óta nem lehetett hallani Istenes Bencéről. Az RTL Klub 34 éves műsorvezetője most váratlan Instagram-posztban magyarázta meg a hallgatást és tett nagy bejelentést.

„Boldog új évet először is Mindenkinek! Rövid helyzetjelentés, mivel non stop csörög a telefonom, viszont senki nem ér el... Az El Caminót tolom szilveszter óta... Szeretnék egy kicsit befele fordulni, töltődni, megtalálni a lelkemet, amit a sok munka és a társadalmi elvárások közepette valahol elvesztettem. Nyugalomra és csendre vágyom. Szeretném meghallani a belső hangomat. Nincs dráma, csak egy kis időre van szükségem. Emiatt a kövi pár hónapban nem is vállalok semmilyen nyilvános szereplést! Köszi a megértést”

– írja Istenes Bence az alábbi posztban, amelyben két fotót is mellékel. A képek az észak-Spanyolországon keresztül Santiago de Compostelába vezető Szent Jakab-zarándokúton készültek.

Istenes Bence élettársa Csobot Adél, két kisfiút nevelnek közösen. Korábban többször is beszéltek párkapcsolati problémáikról, talán erre utal a fenti bejelentkezésben a „nincs dráma” kitétel: nem emiatt döntött Istenes Bence az utazás mellett.

Magyar hírességek külföldön

Horváth Éváék most költöztek délkelet-Ázsiába hosszabb időre

Edvin Martonék is ott vannak

Berki Krisztián is tervez egy hosszabb kintlétet büntetőfékezéses ügye miatt

(Kiemelt kép: Istenes Bence Instagramja)