Heti horoszkóp, 2021. november 22-28.: a Nyilas hava kalandokat, izgalmakat és új szerelmeket hoz

Egyeseknek rengeteg meglepetést, másoknak sok nehézséget tartogatnak a következő napok. Íme a heti horoszkóp.

2021. november 22., 00:00

Szerző:

November utolsó napjai meglepő fordulatokat, nem várt izgalmakat és mély érzelmeket tartogatnak a csillagjegyeknek a heti horoszkóp szerint.

Kos (03.21 - 04.19)

A hónap utolsó hete a szerelmi életében hozhat változást. Ha még nem találta meg az igazit, most ígéretes kapcsolatba bonyolódhat, ráadásul egy olyan személlyel, akit már eddig is ismert többé-kevésbé. 

Bika (04.20 - 05.20)

A kíváncsisága és a makacssága hajtja előre, nem nyugszik, amíg válaszokat nem kap a kérdéseire. Ezzel több kollégája, barátja agyára mehet, de végül megéri majd minden konfrontáció, higgye el!

Ikrek (05.21 - 06.21)

Egy nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb időszak vár önre, sokkal türelmesebb a környezetével, és magát és a kapcsolatait is sokkal objektívebben látja. A héten épp ezért sok konfliktusát, problémáját sikerül tisztáznia, rendeznie.

Rák (06.22 - 07.22)

Hihetetlenül intenzív és érzelmekkel teli hét vár önre, főleg igaz lesz ez a párkapcsolatára. Ha már régóta együtt vannak, ismét fellángol önök között a szerelem, és közelebb kerülnek egymáshoz mint valaha.

Oroszlán (07.23 - 08.22)

Az elmúlt hetekben csakis a munkája körül forogtak a gondolatai, minden idejét és energiáját erre áldozta. A héten viszont végre jöhet a jól megérdemelt pihenés és szórakozás. Eressze ki végre a gőzt és engedje el kicsit a problémákat!

Szűz (08.23 - 09.22)

Teljesen beletemetkezik egy számára nagyon fontos projektbe. Szinte minden idejét ez tölti ki, és akkor is csak erről beszél, amikor teljesen mással kéne foglalkoznia. Arra készüljön, hogy ezt hét vége fele már egyre kevesebben fogják tolerálni a környezetében.

Mérleg (09.23 - 10.22)

Az egész hete az álmodozásról és tervezgetésről fog szólni. Ha nem a karrierjén gondolkozik, akkor a hétvégét szervezgeti vagy az ünnepeken agyal. Könnyed, fesztelen és boldog lesz egész héten.

Skorpió (10.23 - 11.21)

A hét elején nagy nyomás nehezedik önre, talán egy határidős munka vagy egy nagyobb prezentáció miatt. Viszont amint túl lesz a dolgon, mintha kicserélték volna, jó kedvű és laza lesz, sőt lassan rá is hangolódik az ünnepekre!

Nyilas (11.22 - 12.21)

Hétfőn a Nap a Nyilas jegyébe lép, és kezdetét veszi az ön időszaka! Igazán elemében lesz egész héten, sikert sikerre halmoz, a horoszkóp nagy szerelmet és szakmai sikereket is jeleznek.

Bak (12.22 - 01.19)

Már jó ideje rágódik egy dilemmán, de most végre sikerül döntést hoznia, ettől pedig hihetetlenül megkönnyebbül. Az elmúlt hetekben már hozzászokhatott a környezete, hogy gondterhelt, de a héten alig ismernek majd önre, olyan felszabadult és vidám lesz hirtelen.

Vízöntő (01.20 - 02.18)

Több projektje is fut egyszerre, és egyiket sem tudja lezárni, folyton közbe jön egy hiba, változtatás, késés. Ez borzasztóan idegesíti majd, főleg, hogy rengeteget kell túlóráznia a héten. A magánéletébe viszont végre nyugalom és harmónia költözik!

Halak (02.19 - 03.20)

Nagy koncentrációra és rengeteg felkészülésre lesz szüksége ahhoz, hogy átvészelje ezt a hetet a munkahelyén. Azonban hajlamos utolsó pillanatra hagyni a fontos feladatokat, ezért valószínű, hogy végig stresszelni és kapkodni fog... 

 

Ezekre a csillagjegyekre hatalmas változás vár ősszel

3 csillagjegy, akinek megváltozik az élete novemberben

(Kiemelt kép: Shutterstock)