3 csillagjegy, akinek megváltozik az élete novemberben

Ezek a csillagjegyek lesznek a legszerencsésebbek a hónapban!

2021. november 2., 10:34

Szerző:

A Skorpió újhold határozza meg a következő heteket, ami több csillagjegynek fontos fordulópontot jelent. Mutatjuk, kiknek pontosan!

Ikrek

Az Ikrek számára a következő néhány hét a megújulásról fog szólni. Minden olyan területét az életének új alapokra helyezheti, amivel mostanában nem volt elégedett. Most kellő ideje és energiája is lesz, hogy véghezvigye a változtatásokat, de a körülmények is adottak lesznek hozzá. Legyen szó életmód- vagy karrierváltásról, esetleg költözésről, sikeres lesz, mivel általában hamar felad mindent, ezúttal viszont kifejezetten eltökélt és kitartó lesz!

Szűz

Ebben a hónapban lehetőséget kap arra, hogy végre képezze magát. Olyan irányban fejlődhet tovább, amire már régóta vágyott, de eddig nem volt rá ideje, vagy az erőforrásai nem engedték. Lehet ez szakmai tanfolyam, workshop, esetleg nyelvi kurzus, vagy a jogosítvány megszerzése, a lényeg, hogy valami olyasmi, ami hatalmasat lendít a karrierjén. Feltéve, ha nem fél belevágni, és kitartóan végigcsinálja a kemény munkát...

Skorpió

Egyértelmű, hogy a Skorpió újhold ennek a jegynek kedvez a legtöbbet! Rengeteg lehetőség nyílik meg a Skorpió számára, mozgalmas és izgalmas időszak következik. Tele lesz energiával, önbizalommal és jókedvvel, ami a környezetének is feltűnik, észreveheti, hogy többen keresik a társaságát, kellemesebb hangulatban telnek a napjai. Tökéletes alkalom ez, hogy kiiktassa a rossz szokásokat az életéből, és változtasson mindazon, amit nem szeret. Ilyen lehet például a külseje is! Merjen újítani, mert minden változás most csakis jó dolgokat hozhat az ön számára!

(Kiemelt kép: Shutterstock)