Hajdú Péter ezért szólt be Marics Petinek: Nyeretlen kétéves

Hajdú Péter szerint mindenki számára kínos az, amit Marics Peti csinált.

2023. június 4., 07:33

Szerző:

Hajdú Péter legutóbbi frizbis interjújában Köllő Babett volt a vendég. A luxusfeleség-színésznő először a Sztárban sztár, majd a Sztárban sztár leszek! című műsorok zsűrijeiben kapott, és a celebutánzós show nézettségét a nemrég véget ért évadban a TV2 azzal próbálta meg tovább emelni, hogy a zsűribe bevett egy igen népszerű kettőst: az éppen együtt járó Tóth Andit és Marics Petit.

Nos, természetesen ők is szóba kerülnek az alább megtekinthető beszélgetésben, amiből egyértelmű, hogy Hajdú Péter nem gondolja, hogy telitalálat lett volna a két fiatal énekest a zsűribe beültetni, és nem azért, mert az évad felénél ráadásul szakítottak is egymással.

„Mindenkinek kínos szerintem, ha egy huszonéves elkezd zsűrizni egy tapasztaltabb, jóval nagyobb énekest. Én tudom, hogy ez a showbiznisz, de ez mindenkinek kínos”

– mondja Hajdú Péter, aki szerint olyan volt ez a helyzet, mintha ő zsűrizné a nála idősebb és jóval elismertebb Friderikusz Sándort.

Ez még Tóth Andira és Marics Petire egyaránt vonatkozhat, de később a műsorvezető az utóbbit nevesíti:

„azt gondolom, hogy a Marics Petinek is ott lett volna a helye a szereplők között. És mondjon valami baromi jó dumát neki a Bochkor Gábor! Ott van a nyeretlen kétéves húszévesen? Ne emiatt nézzük, menjen versenyzőnek, főleg egy ilyen típusú műsorba.”

A teljes képhez hozzátartozik, hogy Marics Peti a tavalyi évadban már versenyzett ebben a műsorban és második helyezett lett, amíg Tóth Andi a 2020-as adásfolyamban lett szintén második.

(Kiemelt kép: Hajdú Péter Instagramja)