Kozso luxusórában nyilatkozott Hajdú Péternek, megdöbbentő dolog derült ki

Kozso Bulgari karórájának utánament a szakértői TikTok, és...

2023. május 31., 07:45

Szerző:

A Beszéljünk órákról című TikTok-fiókban most Kozso került sorra. Tavaly a Beszéljünk órákról egyik videójából országos botrány lett, miután kiderült, hogy a luxust állítólag nem kedvelő Tóth Gabi Rolexe hétmillió forintba kerül.

Most pont fordított a helyzet, mert Kozso egy luxusóra tulajdonosának akart tűnni, de nem jött össze, mert kiderült, hogy a csuklóján látható óra hamisítvány. Itt az interjú, amit a Szomorú szamuráj című és más zseniális dalairól is ismert zenész adott Hajdú Péternek.

Az interjúban Kozso rengeteg látványos ékszert és kiegészítőt visel fülbevalótól kezdve nyakláncokon keresztül a napszemüvegig, valamint a bal csuklóján egy Bulgari karóra látható. Ennek az eredetije is eltörpül árban Tóth Gabi órája mellett, mivel az ára 350 ezer forint körül van, de az alábbi videóból kiderül, hogy a szakértő még a céget is megkérdezte, és megerősítették a számukra, hogy ilyen órát nem gyártottak, azaz ez egy hamisítvány.

„Az a verzió, ami Kozsón látszik, nem létezik. [...] Ez azon ritka alkalmak egyike, amikor egy híresség bukik le kamu órával”

– hangzik el az alábbi összeállításban.

@beszeljunkorakrol Válasz @h.tommy82 részére Kozsó órája Hajdú Péter Frizbi TV műsorából egy Bulgari Rettangolo kronográf lenne, de van vele egy kis gond... #órák #karóra #hírességekórái #nevegyetekreplikát ♬ eredeti hang - Beszéljünk órákról

(Kiemelt kép: YouTube/Frizbi TV)